Majkáék Amerikában kalandoztak
2023-06-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Majka és családja egy hónapot töltött a tengerentúlon: felesége, Majoros Hajni mesélt a kint szerzett élményekről, valamint azt is elárulta, jelenleg miért nem hagyná maga mögött Magyarországot és költözne ki Amerikába.

A család nyaralása igazán kalandosan indult, ugyanis már az első állomásuknál, a kanadai Vancouvernél problémába ütköztek: elkeveredtek a bőröndjeik, amikben ráadásul a gyerekek kedvenc focimezei is benne voltak. Amikor két nap késéssel megérkeztek a csomagjaik, igazi karácsonyi ajándékként fogadták azokat, mert így tovább mehettek az Egyesült Államokba, közelebbről Las Vegasba.

Peti mindenről szeret gondoskodni, ezért béreltünk egy kertes házat a zöldövezetben, húsz percre a nyüzsgő belvárostól. Sőt, két hétre a testvéreméket is kihívta, mert nyugodtabb szívvel ment el este játszani, ha a sógora vigyázott ránk

– mesélte az utazásukról Hajni.

Sok közös emlék köti őket a tengerentúlhoz

Az is szóba került, hogy mekkora rajongója az Egyesült Államoknak az egész családjuk, kiváltképp Majka, akivel már többször is jártak az országban, ezért rengeteg közös emlék is köti őket oda.

– Nekem például Vegasban, a vörös szikláknál volt az utolsó Playboy-fotózásom, mielőtt leköszöntem. Peti nagyon szeret itt lenni: amikor megismerkedtünk, kettesben is voltunk, majd jöttek a gyerekek. Olivér első születésnapját is itt ünnepeltük, itt tanult meg járni! Nagy élmény, amikor autóval nekivágunk az estéknek, és meglátják a lányokat, akik a programokat hirdetik. A 11 éves Marci már huncutul mosolyog: „Imádom Amerikát!” A gyerekek nálunk is könnyebben alkalmazkodnak: a nagyfiamra bíztam már az összes ügyintézést. Már bennünket is kijavít, annyira jól beszél angolul! Jó a memóriája, akárcsak az apukájának; autodidakta módon elkezdte a spanyolt is. Sőt, talált egy zongorát a házban, az is magával ragadta – fogalmazott büszkén az édesanya.

Kettesben is tudtak időt tölteni

Természetesen az utazás során mód nyílt arra is, hogy Majka és Hajni kettesben töltsenek egy kicsi időt:

– A pihenés része jobban esett, de amikor a tesóm vigyázott a gyerekekre, elszöktünk kettesben vacsorázni vagy játékgépezni. Kedvenc játékunk is van Petivel, szerinte szerencsés kezem van – mondta Hajni, aki minden pozitív élménye ellenére úgy érzi, még nem állna készen rá, hogy külföldre költözzön.

Szerettem az ottani az emberek nyitottságát, kedvességét, például, hogy nők is megdicsérnek nőket. Ennek ellenére most nem szívesen költöznék Amerikába, hiszen gyötörne a honvágy. Az viszont lehetséges, hogy hamarosan visszatérünk egy hosszabb, három hónapos kalandra!