Magyar sztárok, akik idén házasodtak
2022-12-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A 2020-as és 2021-es, koronavírus miatti korlátozásokkal teli évek után idén végre létszámkorlátozás nélkül lehetett esküvőt tartani. Ezt sokan ki is használták, köztük a hazai sztárok is. Voltak igazán szűk körben tartott esküvők, sőt eltitkolt esküvők is, de voltak hatalmas sztáresküvők is, ahol számos más sztár is tiszteletét tette.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté esküvője az utóbbi kategóriába tartozott. Az olimpikon úszó és szerelme augusztus 22-én különleges helyszínen, a szentendrei Skanzenban mondták ki a boldogító igent. A szertartásra számos hazai híresség, köztük Iszak Eszti, Gyurta Dani, Tóth Gabi, Krausz Gábor, vagy éppen Merkely Béla is meghívást kapott.

Kapás Bogi

Nem sokkal Hosszú Katinkáék esküvője után hazánk egy másik úszólegendája is férjhez ment. Kapás Bogi is augusztus végén kötötte össze életét szerelmével, a szintén úszó Telegdy Ádámmal. A szerelmesek hosszú együttlét után keltek egybe, egy gyönyörű szertartás keretében, amiről azóta már számos fotót megosztottak.

Marsi Anikó

Marsi Anikó is férjhez ment idén. A Tények műsorvezetője azonban egy jóval kisebb, szűkebb körű szertartás keretében mondta ki a boldogító igent. A csodás nap azonban a kis létszám ellenére nagyon különlegesre és romantikusra sikerült. Nemcsak a dátum volt különleges, hanem a jegygyűrűk is.

Pély Barna

Pély Barna titokban vette feleségül szerelmét, az esküvőről csak utólag osztottak meg néhány fotót. A szertartás azonban amilyen titokzatos volt, olyannyira meghitt és vidám hangulatú is, csupa nevetős fotót mutattak a csodás napról.

Dukai Regina

Dukai Regina várandósan ment hozzá kedveséhez, így dupla a boldogság a szerelmeseknél. Az esküvő igencsak titokzatos körülmények között zajlott, még 2021 decemberében jelentette be, hogy párja eljegyezte őt, idén novemberben pedig egy menyasszonyi csokros képpel tudatta: túlvannak az esküvőn.