Magyar modell csavarta az ujjai köré a Született feleségek sztárját
2020-01-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Daily Mail című brit napilap lesifotókat közölt Jesse Metcalfe-ról, amint kézen fogva sétál Pillmann Líviával. A történet pikantériája, hogy a sármos amerikai színész nemrég kérte meg menyasszonya, a szintén mozicsillag Cara Santana kezét.

Líviát nemcsak a divat világában jártasak ismerhetik, ugyanis a szupermodell 2018-ban főzőtudományát is megmutatta A Konyhafőnök című műsorban. Korábban az RTL Klubnak nyilatkozta, hogy hosszú évek óta él Amerikában.

– Most kiköltöztem New Yorkba. Itt élek, innen repülők a munka miatt. Ebben a városban van a szakma krémje, ezért is mentem oda. Szeretnék megismerkedni a fontos emberekkel, mert ha itt befut az ember, akkor mindenhol megismerik már – mondta Lívia két éve a Story Extra című műsorban.

A tengerentúlon hamar bekerült a sztárok világba. Rengeteg partira járt, valamint munkái révén is sok hírességgel találkozott. Így ismerhette meg a Metcalfe-ot is, ugyanis kettejüket kérte fel az elmúlt év végén egy motorokat és motoros kiegészítőket forgalmazó cég egy kampányhoz. A színész már korábban is dolgozott a céggel, ám a Líviával közös munka jól sikerülhetett, hiszen a modell még egy képet is megosztott a fotózásról.

A Daily Mail szemfüles fotósa néhány napja kapta lencsevégre a két hírességet, amint egy vegán étteremből kézen fogva távoznak. A lap által közölt felvételeken látszik, hogy több van köztük puszta munkakapcsolatnál, hiszen fogják egymás kezét, mosolyognak egymásra, ráadásul a szemtanú szerint az ebédet követően Metcalfe sportautójával együtt hajtottak el.

A külföldi sajtóban azért terjed futótűzként a sztorijuk, mert Metcalfe nem szingli. Öt éve alkot egy párt színésznő kedvesével, akivel január 4-én együtt, egymást ölelve jelentek meg a The Art of Elysium’s 13th Annual Heaven Gálán. Ráadásul aznap, amikor Pillmannal megörökítették, egy másik nővel is találkozott Metcalfe, akivel egy bárban iszogatott, majd az utcán ölelgették egymást.

Forrás: Blikk