Madonna állapotáról nyilatkozik
2023-07-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Megtörte a csendet Madonna, miután súlyos bakteriális fertőzéssel intenzív osztályra került: a 64 éves énekesnő a közösségi médiában tudatta rajongóival, hogy gyógyulófélben van.

Madonnát június végén szállították kórházba, ahol intenzív osztályra került bakteriális fertőzés miatt, így le kellett mondania a turnéját. Az énekesnőt azóta már kiengedték a kórházból, ám otthon sem érezte jobban magát, hiszen az ágyából sem tudott felkelni. Ám azóta – a rajongók legnagyobb örömére – már az utcán is lencsevégre kapták őt, most pedig az Instagram-oldalán üzent mindenkinek.

Köszönöm a pozitív energiát, az imákat, a bátorítást jelentő szavakat. Éreztem a szereteteteket. A gyógyulás útján vagyok, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért. Amikor felébredtem, az első gondolatom a gyermekeim voltak. A második gondolatom pedig az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra. Nem akartam csalódást okozni azoknak sem, akik az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgoztak velem a műsorom létrehozásán. Utálok csalódást okozni bárkinek is

– olvasható Madonna bejegyzésében, ami így folytatódik:

Most az egészségemre és a megerősödésemre koncentrálok, de biztosítalak benneteket, hogy amint lehet, visszatérek hozzátok. A jelenlegi terv az, hogy a turné észak-amerikai szakaszát átütemezzük, és októberben kezdjük Európában. Nem is lehetnék hálásabb a gondoskodásotokért és támogatásotokért.