L.L. Junior megkönnyezte lánya születését
2020-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csütörtök reggel, 3560 grammal megszületett L.L. Junior (39) és Körtvélyessy Kinga (37) kislánya, Lili. A büszke apuka bent volt szerelme mellett, végig fogva annak kezét, amikor életet adott első közös gyermeküknek.A zenész könnyekben tört ki, amint felsírt a baba és potyogtak a könnyei, amikor először a kezében tarthatta őt. Mintha a sors küldte volna a párnak a csöppséget, hogy gyógyír legyen az énekes egy éve elhunyt kisfia, Dávidka (†3) miatt fájó szívükre, s az ott lévő szomorúság és fájdalom helyét babaillattal és nevetéssel töltse fel.

Junior a negatív koronavírusteszt után kora reggel a kórházba ment, a programozott császármetszés előtt ott volt Kingával. Bár úgy gondolta, nem akar bent lenni a szülésnél, felesége meggyőzte, ezt a csodás pillanatot nem szabad kihagynia. Fiai, Lacika és Dávidka születésénél nem volt bent, ám Lilit elsőként pillanthatta meg, amikor világra jött.

– Örülök, hogy végig ott voltam a szülésnél, fogtam Kinga kezét, életre szóló élmény, ahogy láttam világra jönni a lányunkat. Az Úr megáldott minket egy szép babával, amiért egy imát is elmondtunk – kezdte lapunknak elérzékenyülve az édesapa. – Kinga kimerült, de mindketten jól vannak, a kis Lilinek barna a haja és gyönyörű kék a szeme, bár mondták a kórházban, a szemszín később megváltozhat. Nagyon boldogok vagyunk, de az örömkönnyek mellett van bennünk szomorúság is, hiszen szerdán ünnepelte volna a születésnapját Dávidka. Hívő emberként érdekes belegondolni, vajon ő küldte-e hozzánk Lilit, de ezt nem firtatjuk. Lacika suliban van és várja, hogy megmutassam neki a képeket a kishúgáról. Hálásak vagyunk az Úrnak, a Honvéd Kórház profi csapatának és dr. Kása Dániel szülészorvosnak is.

Kinga édesapja, Körtvélyessy Zsolt (79) sírt, amikor megtudta, hogy megszületett az unokája.

– Sajnos, Kingát nem tudtuk meglátogatni, nem lehetett bemenni hozzá a kórházba. Mindennap beszéltünk telefonon, izgatottak voltunk a baba érkezése miatt – mondta a Jászai Mari-díjas színész.

– Kecskeméten vagyok, próbálok, és amint megcsörrent a telefon, tudtam, felsírt az unokám. Elbőgtem magam, de érthető, ha ilyenkor elérzékenyül az ember. Bár császárral szült Kinga, ki volt merülve, amikor beszéltünk, de ez örömteli fáradtság. A lányom és Laci bombáznak majd képekkel, de már az első mondatuk – azután, hogy mindenki jól van – az volt, hogy nagyon szép a kislány. Ha olyan lesz, mint Kinga, akkor számomra a leggyönyörűbb a világon – folytatta elérzékenyülve a büszke nagypapa.

Egy elveszített gyermeket soha semmi és senki nem pótolhat, hiánya örökre ott lesz szerettei szívében, a kis Lili érkezésével új esélyt kapott a család a boldogságra.

L.L. Junior és Kinga 2016-ban jöttek össze. Nem sokkal később a zenész egy repülőn utazva kérte meg párja kezet. Viharos volt kezdetben a kapcsolatuk, többször szakítottak, majd kibékültek. Azután 2019 januárjában a legnagyobb titokban házasodtak össze Dominikán a nyaralás alatt. A pár márciusban jelentette be, hogy Kinga állapotos, aki cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhes volt. Szerencsére minden rendben ment és most boldog szülők.

Forrás: Blikk