L.L. Junior és Dárdai Blanka szerelme már a múlté
2023-05-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

L.L. Junior egyik szeme sírhat, a másik nevethet: a jelek szerint szerdán a bíróságon sikerrel harcolt lánya, a két és fél éves Lili ideiglenes felügyeleti jogának ügyében, viszont úgy tűnik, a szerelmi élete felett sötét felhők gyülekeznek, s újabb kudarc érhette.

L.L. Junior és Dárdai Blanka alig több mint fél év után istenhozzádot mondtak egymásnak. A rapper tavaly novemberben vállalta a kapcsolatát a nála tizennyolc évvel fiatalabb énekesnővel, ám úgy tűnik, hét hónap után már nem alkotnak egy párt. A közösségi oldalaikon kikövették egymást, Dárdai Blanka pedig – egy tavaly novemberi kép kivételével – az összes közös fotójukat eltüntette az Instagram-oldaláról.

Értesüléseinket egy, a párt jól ismerő informátor is megerősítette, aki lapunknak elmondta, hogy az utóbbi időben egyre több probléma ütötte fel a fejét köztük.

Már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen puskaporos volt közöttük a hangulat

– fogalmazott az informátor.

Hogy zűr van a Paradicsomban, az már hetekkel ezelőtt nyilvánvaló volt, hiszen maga Blanka is vallott a Lilulandben a gondjaikról. Jóllehet februárban több hetet töltöttek együtt Dominikán, az idilli nyaralás sem telt problémamentesen.

– Nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok vagy ő átjön, és egymással tudunk beszélgetni. Most, hogy Dominikán voltunk, egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, úgyhogy leraktuk a kapcsolatunk első, nagyon erős tégláját – mondta a huszonnégy éves lány.

A jelek szerint a gondok csak fokozódhattak, mert míg korábban örömmel osztottak meg apró pillanatokat az életükből, jó ideje külön mutatkoznak, és Blankánál egészen novemberig visszamenőleg eltűntek a Juniorral közös képek. Persze, az is lehet, hogy csak egy újabb átmeneti mosolyszünetről van szó. Lapunk kereste az ügyben a feleket, ám Dárdai Blanka eddig nem volt elérhető, L.L. Junior pedig – bár nem cáfolta az értesüléseinket – nem kívánt nyilatkozni magánélete alakulásáról.

A hangja szomorú és fáradt volt, igaz, más is gyötörte az elmúlt időszakban. Kislánya, Lilike ideiglenes elhelyezésének ügyében várta a bíróság ítélethozatalát. Junior lapunknak a délután folyamán megerősítette, hogy megkapta a határozatot, ám bővebben nem kívánt beszélni róla, ahogy Kingát is hiába kerestük. Úgy tudjuk azonban, a rapper lehet boldogabb kettejük közül: korábban arról volt szó, hogy a zenész nem akar hétvégi apuka lenni, ezért a hétköznapokon, a hét első felében szeretne a lányával lenni: úgy értesültünk, nem áll rosszul az ügye, mert állítólag szeptemberig – a fokozatosság elvét betartva – a kislány havonta többször is az édesapjával lehet, és nála is töltheti az éjszakát.