Opitz Barbiék sülve-főve együtt
2023-05-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Opitz Barbi csak úgy sugárzik régi-új kedvese mellett, akiről sok mindent lehetett hallani az elmúlt hónapokban. Az énekesnő azonban kitart a párja mellett.

Mint azt már megírtuk, Opitz Barbi a napokban rántotta le a leplet arról, hogy ismét esélyt adott párjának az egykori nézeteltéréseik után. Az énekesnő és kedvese körüli tavalyi történéseknek nagy visszhangja volt, ugyanis Barbi családja azt hitte, a fiú elrabolta a lányt. Végül tiszta vizet öntöttek a pohárba, miszerint csak vitatkoztak, másnap pedig együtt utaztak volna vidékre, de a lány elfelejtette lekapcsolni a fűtést az otthonában, ezért visszament, ám elaludt pár órára. Mivel nem lehetett elérni, szerinte ezért hihették azt a szerettei, hogy elrabolta őt a fiú, akit egyébként életveszélyesnek nyilvánított a göndör lány családja, amely ellenezték a kapcsolatukat.

„Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető. (Azt megjegyezném, hogy még jogsija sincs a páromnak, alapból taxival indultunk el...) Nyilván az aggodalom miatt az ember képes túlgondolni egy adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen. És ami a legfontosabb, boldogok vagyunk” – fogalmazott a napokban az előadó.

Úgy látszik, tényleg minden helyrerázódott náluk. Erről árulkodik a legújabb szerelmes fotójuk is a közösségi oldalaikon, amelyen a lány odabújik Alberthez, aki átkarolja őt. A rengeteg találgatásnak most pontot tettek a végére, elárulva, hogy hosszú távra terveznek.

„Most, holnap, örökké” – írták a posztban.