Lissák Laura megmutatta titokzatos párját
2024-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Festői környezetben üdül Lissák Laura és kedvese, akiről a táncosnő soha nem osztott meg közös tartalmat, egészen mostanáig.

Lissák Lauráról 2022 februárjában kezdett elterjedni a hír, miszerint újból rátalált a szerelem. A kedvese azonban civil, aki nem akar szerepelni, ezért a táncosnő nem beszél sokat kettejükről. Annyit viszont elárult, hogy két éve vannak együtt, a kapcsolatukat pedig a Farm VIP miatti különlét még jobban megerősítette. A barna szépség úgy érzi, megtalálta élete párját, akivel már össze is költöztek, sőt, a családalapítást is tervezik a jövőben.

– Sosem a kalandokat kerestem, számomra mindig is az volt a cél, hogy megtaláljam az igazit, akivel házasságot és családalapítást tervezhetek, és úgy érzem, ez sikerült. Egyre gyakrabban kerül szóba közöttünk a párommal ez a téma, és mind a kettőnk nevében mondhatom, nagy álmunk, hogy ezt lépésről lépésre megvalósítsuk – ecsetelte korábban Laura, aki attól sem tart, hogy a szülés után ne tudna visszaállni a munkába.

A tévés ezúttal egy mesés helyre utazott kipihenni az elmúlt év fáradalmait, természetesen nem egyedül, hanem a párjával együtt, akit egészen eddig nem mutatott meg a rajongóinak. A szerelmesek a Maldív-szigeteken romantikáznak, ahonnan rendszeresen tölt fel tartalmakat a csinos táncos, aki nem bír betelni az ottani látvánnyal. A pálmafákkal övezett, napsütötte helyen minden lehetőséget kihasználnak a kedvesével, aki az ide kattintva megnézhető posztban – jobbra tekerve a harmadik képen – hátulról látható.

A nyaralásuk nemcsak a napozásról szól, ugyanis a páros közös kalandba vágott bele: például búvárkodni mentek, ahonnan szintén kikerült egy felvétel róluk. Az első közös videójuk itt érhető el: ebben jól látszik, hogy még a víz alatt is fogták egymás kezét, úgy fedezték fel a varázslatos élővilágot.