Liptai Claudia embert próbáló időszakáról mesél
2017-04-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Immár negyedik hónapja, hogy Liptai Claudia megosztja rajongóival a Best hasábjain ahogy kisfiával, Marcellel összeszokik. Az izgalmas, humoros blogból ma egy újabb szeletkét kapunk az életükből.

Claudia ez alkalommal az alvásról, illetve annak hiányáról ír. Bizony, akinek kisbabája van, nagyon keveset tud aludni mellette. Az elmúlt öt hónapban egyszer sikerült hat órát aludnia egybefüggően, pedig, ahogy Claudia írja, Marci egy mormota Pankához képest.Pankával nagyon sokat kellett járkálnia kézben ringatva éjszaka, sőt, sokszor autókázott is vele, hogy álomba ringathassa. Amikor Panka végre a kiságyában elaludt, a műsorvezető egy párnán egyensúlyozva próbált az ajtó felé szörfözni, de akkor megreccsent a parketta.

– Marcipán egészen más törődést igényel, nézegeti a plafonra vetített színes fényeket, hallgatja az őserdő-szimulátort, és csak egy kis hátsimit igényel. Viszont az éjszakákban többször nyögdécselve ébred. – írja Claudia blogjában, és azt is elárulja, hogy ő ilyenkor mint a zombi megy és teszi a cumit a szájába. Tehát, nála sem alszik egybefüggően többet négy-öt óránál. – Ami lássuk be, egy idő után kínzással ér fel. És hiába lesz majd nála is jobb, akkor majd azért nem alszom, mert Pankát várom haza az épp aktuális buliból. Tehát majd alszom húsz év múlva.

Forrás: Blikk