Liptai Claudia 40 fölött találta meg az igazit
2021-06-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Meglehetősen nehéz negyven felett újrakezdeni az életet, ám Liptai Claudia az élő példa arra, hogy sosem szabad feladni.

A népszerű színész-műsorvezetőre több sikertelen kapcsolat után, a negyedik ikszbe érve talált rá a boldogság. Hat éve szerettek egymásba a mestercukrász Pataki Ádámmal és három éve házasok. A napokban Claudia a közösségi oldalán emlékezett meg házassági évfordulójukról, amely éppolyan boldogságban érte őket, mint szerelmük első hónapjaiban. A Blikk ezúttal pontokba szedte, mi lehet Liptaiék harmóniájának a titka.

 

1. Édes pillanatok

Liptai Claudia és kedvese egy cukrász tanfolyamon ismerkedtek meg, ahol Pataki Ádám volt a tanár, s hamar nyilvánvalóvá vált számukra, hogy találkozásuk nem lehet véletlen. Szerelmük szárba szökkenése mellett az édességek is végigkísérik életüket, hiszen amellett, hogy ketten viszik cukrászdájukat, Claudiáról sem titok, hogy édesszájú, sőt hamarosan Mestercukrász címmel műsora is lesz az RTL Klubon. Emellett az ételfotózásba is beleszeretett, amellyel akár Ádám munkáját is tudja segíteni.

2. Közös érdeklődés

Kiderült, hogy mind a ketten imádják a Csillagok háborúja filmeket, valamint zenei ízlésük is passzol. Nem sokkal megismerkedésük után megjelent közös könyvük, az Édeskettes, amelyet színpadi show, majd rádióműsor követett. Gyakorlatilag elválaszthatatlanok, hiszen munkájuk egyben a szenvedélyük is, ráadásul a közös biznisz összeköti őket, ám mint kiderült, ez kapcsolatuk egyik alappillére is.

3. Sok beszélgetés

Liptaiéknál nem csak üres frázis, hogy sikeres kapcsolatuk alapja a jó kommunikáció:

– Sok mindenben társak vagyunk és inspiráljuk egymást. A szakmai dolgokat is megvitatjuk, bármiben kérek tőle tanácsot, nem rendezi le két mondattal a választ, hanem hosszasan átbeszélünk mindent. Bár nem értek a színészethez, Clau kikéri a véleményemet. Segítjük és kiegészítjük egymást – mondta Pataki Ádám korábban a Blikknek.

4. Azonos csillagjegy

Ahogy mondani szokták, az igazi szerelmek az égben köttetnek, és a csillagok szerint Claudia és Ádám jó párost alkot.

– Mind a ketten rák csillagjegyűek, tökéletesen passzolnak. Fontos számukra az otthon és a család – magyarázta Papp Gréta asztrológus, akinek szavait erősíti, hogy Claudia is Ádám is gyermekekkel érkeztek a kapcsolatba, majd megszületett szerelmük gyümölcse, Marcell. – Képesek karriert építeni és egymás szakmai előmenetelét is támogatják, ez az üzleti életben is remek párosítás. Egyetlen dolgot várnak el egymástól, a szeretet és a biztonságot, amelyet erős szociális érzékük miatt meg is tudnak adni egymásnak.

Mint minden tündérmesében, úgy Claudia és Ádám házasságában is voltak mélypontok. Tavaly ősszel a színésznő egész családja elkapta a koronavírust, férje állapota pedig olyan súlyos volt, hogy intenzív osztályra került.

„Már majdnem letelt az ő karanténja amikor rosszabbra fordult az állapota. Azonnal hívtam az orvost aki szinte rámkiabált, hogy nyomban hívjak mentőt. Néhány óra múlva hívott Ádám – aki eddigre már beszélni is alig tudott – hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van és átviszik majd az intenzív részlegre. (...) Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam” – írta korábban közösségi oldalán Claudia, akit megviseltek a történtek.

Forrás: Blikk