Sydney van den Bosch távkapcsolatáról vallott
2021-06-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem akart focistafeleség lenni és fiatalon házasodni Sydney van den Bosch. Ám a 25 éves modell minden elhatározása dugába dőlt, amikor öt éve Egerszegi Tamás futballista személyében megtalálta az igazit.

 

A szerelmesek a napokban már a harmadik házassági évfordulójukat ünnepelték, amelyen visszatértek oda, ahol három éve kimondták a boldogító igent.

– Vannak olyan helyeink, ahova rendszeresen visszatérünk, ilyen Zalacsány, ahol az esküvőnk volt, avagy az olasz étterem, ahol Tamás megkérte a kezem. Ezek a mi randihelyeink – árulta el Sydney, aki évek óta sokakat lep meg azzal, hogy távkapcsolatban él, a férje ugyanis vidéken, most épp Győrben focizik.

– Sokan nem értik, mi hogy tudunk így élni, de nekünk ez a természetes. Most egyébként éppen együtt élünk, én pedig ilyenkor átállok kiszolgáló üzemmódba, főzök, mosok, takarítok. Tamást ráadásul a foci Eb miatt el is vesztettük egy kicsit – nevetett a szépség, akit nemcsak a kapcsolati sajátosságuk miatt, hanem a családalapítás miatt is nyaggatnak elegen.

– Persze, szeretnénk majd gyereket. Tamás korábban szeretett volna harminc éves korára apuka lenni, ez azonban már nem következik be, hiszen nemsokára lesz a szülinapja. Jelenleg azonban annyi egészségügyi nyavalyám van, hogy ez egyelőre nem téma. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a családtól nem kapjuk meg akár naponta a kérdést – viccelődött Sydney van den Bosch.

Forrás: Blikk