Lipcsei Betta terhességéről vallott
2023-01-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Novemberben Lipcsei Betta bejelentette, hogy bővül a családjuk, ugyanis babát vár. A csinos műsorvezető elárulta a Blikknek, hogyan viseli a várandósságot, és azt is megosztotta, hogy mit szólt fia, valamint férje kislánya a pici érkezéséhez.

Májusban házasodtak össze a volt válogatott futballistával, tavasszal pedig érkezik első közös gyermekük, akiről az is kiderült, hogy kislány lesz.

A terhesség kezdeti szakaszában a rosszullétek őt sem kerülték el, mostanra viszont már sikerült túljutnia a terhesség ezen nehéz időszakán.

- Szerencsére teljesen jól viselem a várandósságot. A kezdeti rosszullétek elmúltak, így már ugyanúgy tudok létezni a mindennapokban, illetve szerencsére sportolhatok is. Nem érzem azt, hogy nehezebben menne bármi is, amit csinálok, talán picit fáradtabb vagyok a megszokottnál. A tévében már november óta nem dolgozom, de vannak olyan munkáim, ahol jelenleg is aktívan részt veszek - fejtette ki.

A Blikknek azt is elárulta, hogy kislánya tervezett baba volt, aki március vége környékén fog világra jönni.

Lipcsei Bettának előző kapcsolatából, 2013-ban született egy kisfia, valamint Juhász Rolandnak is van egy gyermeke, a 13 éves Jázmin, akik már izgalommal várják a kistesó érkezését.

- Nagyon várják, hogy megszülessen a testvérük. Mikor megtudták, hogy bővül a család, azt találgatták, hogy vajon kislány vagy kisfiú lesz-e a születendő pici. Szerintem először ők sem tudták eldönteni, hogy melyiknek örülnének jobban - mesélte lelkesen.

Decemberben megjelent a Született anyák című könyv, melyben a sportriporter is beszél az anyaságról és az ezzel kapcsolatos élményeiről. A mű születésekor azonban még nem tudta, hogy állapotos, a könyvbemutatón pedig már pocakkal jelent meg a közönség előtt.

Ugyan még csak márciusra van kiírva, már több dolgot is beszereztek.

- Van már amit megvettünk a babaholmik közül, de bőven lesz még mit beszerezni a következő hónapokban. Jelenleg a szoba berendezésénél tartunk, viszont még nem dőlt el, hogy az milyen színű lesz - fogalmazott az egykori szépségkirálynő.

A Blikk megkérdezte, hogy milyen nevet választottak kislányuknak, ám Betta szűkszavúan csak annyit mondott, hogy több lehetőség is felmerült, de hogy melyek azok, azt egyelőre titokban tartják.