Lesz még gyermekük
2017-01-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Mióta Sarka Kata kimondta, hogy végleg vége Péterrel, kapcsolatuk egyre feszültebb. Ami a legfurcsább, hogy nagy nyilvánosság előtt helyeznek el itt-ott burkolt üzeneteket egymásnak. Kata az extrém hideg időben egy szexis bikinis fotót posztolt magáról, feltehetően hogy férjét is bosszantsa ezzel, hogy hány férfi rajongója van, és mennyi bókot kap. Eddig több mint 5 ezren lájkolták ezt a képét és verbálisan hódoló rajongó is akadt rendesen. Miközben Péter különböző online játékokat tölt ki, és jövendöltet magának, melyeket meg is oszt idővonalán.

Kata korábban elkezdte mondogatni, hogy életében még szeretne harmadik gyermeket, erre most Péter is megosztotta, hogy egy fiút akar, illetve az idén rátalál az igaz szerelem, egy barna nő személyében… Hogy kitől akarnak, mindketten harmadik gyereket még maguk sem tudják. Az biztos, hogy az ünnepek után a kapcsolatuk egyre feszültebb.

Mély indulatokat, érzelmeket váltanak ki még mindig egymásból, tehát nem közömbösek egymásnak. Mindketten tagadják, hogy lenne új párjuk, de egymásról azt állítják, hogy a másiknak már új barátja, illetve barátnője van.Forrás: Blikk