Csodálatos, ami kiderült Claudiáról
2017-01-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Claudia babanaplójából eddig még nem hallott részleteket árul el kisfiáról és párkapcsolatáról. A kétgyermekes műsorvezető a Best hasábjain mesél majd hétről-hétre, és árul el apránként egy-egy szeletke csodát.

Claudia őszintén mesélt arról, milyen volt megélnie, amikor pozitív eredményt mutatott a terhességi teszt. Más nőhöz hasonlóan egy kicsit benne is kétféle érzelmek kavarodtak: egyrészt szerelmes volt, de még csak alig egy éve volt együtt Ádámmal. Ráadásul 43 évesen már nem érezte magát annyira fiatalnak a gyermekvállaláshoz, arról nem is beszélve, nem tudhatta, hogyan reagál majd egy testvér érkezéséhez lánya, Panka.

Miközben rengeteg érzés cikázott a fejében, a mellette álló párjára nézett, és látta, mennyire szereti őt, és hogy benne egyáltalán nincsenek kérdések. Ez leírhatatlanul jó érzéssel töltötte el.

„…Aztán kiderült, amire nem számítottam: fiunk lesz. De hát én lányos anyuka vagyok, mit kezdek majd egy lövöldözős, birkózós autózóssal? Erre persze minden barátnőm, akinek fia van, azt mondta, majd meglátom, hogy tökéletesen meg fogom oldani. Tilla felesége még tetézte is:” Skorpió lesz? Na, az a szerelem”.

…Ahogy közeledett a szülés, úgy lett rajtam úrrá a szorongás… Aztán a kiírt időpont előtt másfél héttel egy reggeli vizsgálaton az orvosom azt mondta, ma már nem megyek haza. A kisfiam jó nagyra nőtt, és már szűk volt a világ neki odabent… Az egész olyan gyorsan történt. Szinte álomszerű volt, amikor a születése után megmutatták. Aztán, amikor először a kis, meleg arcocskája az enyémhez ért, tudtam, hogy elvesztem. ő az én kisfiam, aki egyből elfoglalta a szívemet” - írta Claudia, aki azt is elárulta, Marcellel teljesedett ki Ádámmal való szerelmük.Forrás: Blikk