Leonardo DiCaprio lejjebb adott az igényeiből
2023-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az Oscar-díjas színészről az a hír járta, hogy 25 évnél idősebb nőknek nincs esélye nála. Ennek ellentmond, hogy DiCapriót ezúttal egy 28 éves műsorvezetővel hozták össze.

Leonardo DiCaprio egy ideje nem feltétlen színészi alakításaival, hanem inkább a nőügyeivel kerül az újságok hasábjaira, és most úgy tűnik, ismét van valaki az életében. Februárban ugyanis Maya Jama színész-műsorvezetővel bulizott, és a múlt hónapban is több időt töltöttek együtt.

A The Sun információi szerint a 48 éves DiCaprio romantikus gesztusként rózsát küldött a 28 éves Jamának, miután bemutatták őket egymásnak közös barátaik. A brit lap úgy tudja, két egymást követő éjszakán buliztak együtt Londonban a februári BAFTA-díjátadó hétvégéjén, majd New Yorkban ismét randiztak egymással, illetve Párizsban is lefotózták együtt, ahol együtt távoztak egy éjszakai klubból.

Maya és Leo folyamatosan kapcsolatban vannak, és randevúztak is. Mindketten nemrég jöttek ki egy hosszú távú kapcsolatból, így egyikük sem rohan bele semmibe

– nyilatkozta.

Leo tagadja, hogy bármi köze lenne Mayához és azt is cáfolta, hogy randizott volna a műsorvezetővel.

Az Oscar-díjas színészről legutóbb azt pletykálták, hogy a 27 éves Gigi Hadid modellel randevúzik, de a jelek szerint a románcuk hamar befuccsolt. DiCaprióról az a hír járja, hogy a 25 évnél idősebb nőket nem igazán preferálja, és nem hajlandó velük randizni sem.