GYÖNYÖRŰ SORSCSAPÁS (16): A Miután alkotóinak új filmje a mozikban!
2023-04-06  /  Szerző:   /   Ajánló

Abby Abernathy most kezdi a főiskolát, és feltett szándéka tanulmányaira koncentrálni és új életet kezdeni. Tervei azonban füstbe menni látszanak, amikor találkozik Travis “Veszett Kutya” Maddoxszal, a rosszfiú imázsú bunyós sráccal, aki egyben a lányok kedvence a kampuszon. Travis megtestesíti mindazt, amit Abbynek kerülnie kell és kerülni is akar. A fiút azonban csak bátorítja és izgatja, ahogy Abby ellenáll sármjának, így hát egy kis fogadást ajánl neki, aminek következményeképpen szobatársak lesznek egy hónapra. Egyikük sem sejti ekkor még, hogy egymásban emberükre találtak…


A Gyönyörű sorscsapás (16) romantikát, komédiát, drámát és izgalmakat vegyít friss, mai csavarral – ellenállhatatlan kombináció ez, amihez a színészek nyomban leszerződtek. A film rendezője és forgatókönyvírója, Roger Kumble (Miután összecsaptunk, Kegyetlen játékok, Édes kis semmiség) gyakorlottan mesél el történeteket, és mindig pozitív hangulatban, konstruktív szellemben telnek vele a forgatási napok. Amint Dylan Sprouse (Palvin Barbara újdonsült vőlegénye!) elolvasta Kumble szkriptjét, egyből eldöntötte, hogy eljátssza Travist. „Roger remekül ír olyan jeleneteket, amik egyszerre pörgősek és szellemesek; majd’ kiugranak a lapokból” – állítja a színész. „Elsősorban ezt találtam vonzónak a forgatókönyvben.”

 


Virginia Gardner játssza Abbyt, és így vélekedik: „Haláli vicces forgatókönyv volt, két alaposan megírt figurával. Roger és én rögvest egy hullámhosszra kerültünk és az első megbeszélésünkön szuperül körbe is jártuk a karaktert. Mire feleszméltem, már forgattunk is Bulgáriában!”

A magyarországi nézők április 13-tól láthatják a mozikban a könyvsiker filmváltozatát.


Nézd meg a film előzetesét!