Lengyel Tamás párkeresési nehézségeiről vallott
2022-12-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Jászai Mari-díjas művész soha nem hallott őszinteséggel számolt be magánéleti nehézségeiről. A híres magyar színészről sokan bizonyára nehezen feltételezik, hogy korábban sokat küszködött azért, hogy párra találjon. Lengyel Tamás állítása szerint soha nem volt csajozós típus, egy időben pedig még a legnépszerűbb társkereső oldalra is regisztrált kétségbeesésében.

Lengyel Tamás ritkán beszél a magánéletéről, s a kisfia születését is csak 11 hónap után árulta el a nyilvánosságnak. Ám most kivételt tett, őszintén megosztva életének azon szakaszát, amikor a boldog házasság és az apaság messze állt tőle.

A magyar sorozatok sztárja ma már idilli párkapcsolatban él a feleségével, ám korábban kétségbeesetten próbált magának társat találni: saját jellemzése szerint sosem volt az a csajozós típus, de nem is ment neki jól a hölgyek elcsábítása.

"Kétségbeesetten kerestem a kapcsolatokat, majd regisztráltam a Tinderre"– mesélte Kadarkai Endrének a Klubrádió Szavakon túl című műsorában. A társkereső olyannyira bejött neki, hogy a feleségét is ezen az oldalon találta meg, de persze, ez nem igazán ment zökkenőmentesen számukra.

– Ott találkoztam vele, de ő nem volt aktív felhasználó, azt hitte, már törölte magát az alkalmazásból – folytatta a színész, aki ennek ellenére nem adta fel, és egy fénykép alapján tovább kutatott választottja Instagram-oldalán, majd végül ott lépett kapcsolatba először a feleségével, aki egy hétig váratta, mielőtt válaszolt neki.

Sikeres színészként nehéz elhinni, de Tamás nem volt túl népszerű felhasználó a Tinderen:

"Nem voltam egy sikeres Tinder-felhasználó, nagyon kevés matchem volt"– mondta. Ennek lehetséges okaira többféle magyarázatott adott az interjú során:

– Lehet, hogy láttak bizonyos sorozatokban vagy színházakban, és azt gondolták, ez nem igazi profil. Vagy azt gondolták, hogy én így próbálom meg a nőáldozatok számát gyarapítani az ágyamban – magyarázta Lengyel Tamás, aki szerint elképzelhető, hogy ezen félelmek miatt nem volt nagyobb sikere az oldalon.

– Én igazából soha nem voltam az a kifejezett csajozós típus, szemérmesebb ember vagyok. Mindig féltem a tetszésemet kifejezni a másik félnek, ilyen alkat vagyok – árulta el, hozzátéve: sokszor a visszautasítástól félt.

– A másik oldalról sem kaptam olyan jelzéseket, vagy nem vettem észre – osztotta meg Lengyel, de azért elárulta, volt olyan is, hogy őt szedték fel.