Malek Andrea unokákra vágyik
2022-12-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A család mindig is a legfontosabb szerepet játszotta Malek Andrea életében. Az énekesnő egy időre még a szakmai karrierjét is háttérbe szorította, hogy teljes értékű édesanya lehessen. Ha pedig minden jól alakul, talán már nem is annyira a távoli jövőben egy új szerep is vár rá, nevezetesen a nagymamaság.

– Huszonnyolc éve megszületett a nagyobbik fiacskám, aki most nősült meg, és nagyon szépek, nagyon boldogok – árulta el boldogan Endrei Judit Korhatártalanul című YouTube-műsorában a népszerű magyar énekesnő, aki konkrétan még nem tudja, mikor jön el a pillanat, de vágyik már arra, hogy megszülessen az újabb generáció.

– Az unokákat várom, nagyon is. Mindig is nagyon szerettem az embereket és a családomat, a gyerekeket – mondta Andrea.

– Mindhárman zenélnek, a kisebbik fiam trombitál, van egy zenekara, noha közgazdász. A nagyobbik dobol, ő hajómérnök lett, professzor is, aki tanít. A kislányom hegedül, belőle szerintem színpadi ember is lehet – árulta el Andrea, aki szerint Léna alaposan feladja a leckét az édesanyjának nap mint nap.

– A fiúknak más anyukája lenni, mint egy kislánynak... Ha Léna, aki a harmadik gyerekem, az első lett volna, rosszabb állapotban lennék, mert ő kemény dió – vallotta be nevetve a Soulistic formációval és az édesapjával, Malek Miklóssal is koncerteket adó művésznő.