Lánykérésre készül Fördős Zé?
2022-05-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Május 2-án este kezdetét vette A Konyhafőnök új évada. Még megbotránkoztatóbb, még elszántabb és még tehetségesebb figurák bukkannak fel az idei főzőműsorban. Érdekes személyekből már az első adásban sem volt hiány. A műsorvezetőnek, Fördős Zének ugyanis több önjelölt jósnő is kártyát vetett, akik megdöbbentő dolgokat állítottak a párkapcsolatáról.

Zé már elég régóta együtt van a barátnőjével, Sárival, ám a jóslatok szerint kapcsolatuk hamarosan más irányt vehet majd.

„A szívében az van, hogy már elmúltak a komolyabb érzései irántad, most már félrekacsintgat. A jövőben nagyon sok veszekedést, nagyon sok feszültséget látok. Nem lesz vége, mert te teperni fogsz, teljesen depresszióba fogsz esni!” – hangozott a sokkoló jóslat egy hölgytől, mire a műsorvezető szemei igencsak kikerekedtek.

Egy másik jóslat ugyanakkor teljesen mást festett le Fördős Zé kapcsolatának jövőjéről:

"A szerelemi életeddel kapcsolatosan hamarosan eljön az idő, hogy elszánod magad egy nagyon fontos döntésre, és megnyugtatlak, hosszútávú buli lesz"– mondta a másik jósnő.

Ez a jövőkép már sokkal jobban tetszett a műsorvezetőnek, aki el is mondta, hogy ez volt az, amit hallani szeretett volna. Lehet, hogy hamarosan örömhírt hallhatunk majd Zé házatájáról?


Forrás: Blikk