Lady Gaga tiszta vizet öntött a pohárba
2019-03-01  /  Szerző:   /   Szerelem Lady Gagának minden bizonnyal mostanra elege lett abból, hogy rengeteget pletykálnak Bradley Cooperről és róla, így elárulta, pontosan mi is van köztük a színész-rendezővel.Az egész világ azt találgatja, vajon mi lehet az énekesnő és a színész-rendező között. Bradley Cooper és Lady Gaga – polgári nevén Stefani Germanotta – le sem tagadhatnák, milyen szoros kapcsolat fűzi őket egymáshoz: a kettejük közötti kémia megléte nemcsak a filmben, de az Oscar-gálán is nyilvánvaló vált, hiszen a szerelmes pillantásokból ott sem volt hiány.

Sokak fejében megfordult, hogy biztosan egymásba szerettek a Csillag születik című film forgatása során. Lady Gaga most elárulta az Oscar-gálás fellépésükkel kapcsolatban az igazságot.A 32 éves énekesnő állítja: a rajongók azért észlelték ilyen erősen, hogy odavannak egymásért Bradley Cooperrel, mert ők ketten azt akarták, hogy a rajongók így lássák. Elvégre egy romantikus filmről és annak szintén romantikus daláról van szó, amit az Oscaron is elénekeltek együtt. Lady Gagát minderről Jimmy Kimmel fagatta a műsorában.

„Az emberek szerelmet láttak, és képzeld, mi pont ezt akartuk elérni. Ez egy szerelmes dal, a film pedig egy szerelmi történetről szól. Az előadás szempontjából mindkettőnk részéről nagyon fontos volt, hogy egész idő alatt kötődjünk egymáshoz” – mondta Lady Gaga, aki szerette volna, ha az emberek is átérzik a Shallow című dal mély érzelmeit.

Forrás: Blikk