Kustánczi Lia 39 évesen újra édesanya akar lenni
2023-08-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Imádja az anyaságot Kustánczi Lia, párjával már a második gyermeküket tervezik.

Kustánczi Lia novemberben jelentette be, hogy párjával első gyermeküket várják. A most 39 éves kismama április elején adott életet gyermekének, aki lassan már négy hónapos.

- Minden édesanyának van egy elképzelése a szülés előtt, mi hogyan lesz majd. Nekem is volt, de aztán megérkezett Benett és ő diktál. De ezt mi nem is bánjuk, főleg, hogy nagyon jó baba, nincsenek kilengései. Legalábbis most már, mert az első időszak nagyon kemény volt, de már túl vagyunk az állandó éjszakázásokon, a hasfájós korszak elmúlt - nyilatkozta Lia.

- Mondjuk érdekes, az egész anyaságra nem paráztam rá, valahogy minden olyan természetes. Persze kértem tanácsot az elején, de aztán rájöttem, hogy minden baba és anyuka is más, ami beválik az egyiknél, a másiknál egyáltalán nem - tette hozzá.

Azzal folytatta, hogy teljesen odáig van a kisfiától: imádja az illatát, a bőrét és az első pillanattól fogva óriási mélyről jövő érzelmei voltak iránta. Most pedig úgy gondolja, hogy szeretné újra átélni mindezt, elárulta, hogy párjával már tervezik a következő babát.

- Éppen ezért a párommal rajta vagyunk, hogy megfoganjon a második gyermekünk, mindenképpen szeretnénk kistestvért Benettnek! - árulta el Kustánczi Lia.