Külön él Bence és Adél
2017-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Sokan értetlenkednek, hogy két híresség, akinek idehaza mindene megvan: karrier, anyagi biztonság, szép család, miért költözik külföldre.

Istenes Bence és Csobot Adél azonban mindezek ellenére tényleg Németországba költözik hamarosan. Bence szeretne közelebb lenni München mellett lévő édesanyjához, és megismerni a német televíziós műsorkészítési folyamatokat.

A műsorvezető a Best magazinnak azt is elárulta, a közös családi döntésként megszületett költözési folyamat már el is kezdődött, tulajdonképpen már rég külön élnek Adéllal. Bence Kölnben, míg az énekesnő itthon van.

– Egy televíziós műsorkészítő cégnél dolgozom háttéremberként. A minap például egy kvízműsorhoz írtam kérdéseket, de nemsokára a műsorfejlesztési osztályra megyek. Emiatt januárban csak négy napot töltöttem Magyarországon, februárban is csak három hetet leszek itthon, amikor a Hagyjál főzni! Újabb évadát forgatjuk, márciusban pedig végig kint leszek, sőt másfél hónapig megint külföldön forgatom a Survivor show-t az RTL Klubbal. Június a biztos pont, amikor mindhárman kiköltözünk Kölnbe – mondta Istenes.Adél pedig elárulta, az elmúlt hetekben főleg telefonon tartották a kapcsolatot, kisfiukról, Nátánról pedig videóüzeneteket küldött Bencének. Az énekesnő azt is elárulta, nagy áldozatot hozott kedveséért, de ezt egyáltalán nem bánja, sőt örül neki, hogy Nátán két nyelven fog tudni beszélni. Itthoni lakásukat egyébként megtartják, hogy ha itthoni munkáik vannak, legyen hol aludni.

És bár nagy egyetértésben költöznek, azt azért elismerik, vannak még zűrös helyzetek. Nem egyszerű a kialakult szituáció, hiszen bőven van bennük félelem és feszültség, és bizony voltak és továbbra is vannak vitáik a költözéssel kapcsolatban.

Bence például egy egész kicsi, bérelt lakásban él most Kölnben, de ha Adél és a baba is kimennek, nagyobbra lesz szükség. A bérléshez azonban előbb hosszú távú munkaszerződés kell, bank csere, német társadalombiztosítás, állandó kinti lakcím...Forrás: Bors