Kulcsár Edináék hamarosan beköltözhetnek új otthonukba
2020-01-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hosszú ideje építkezik Kulcsár Edina (29) és férje, Csuti, ám már a finisbe értek, nemsokára költöznek. A műsorvezető legszívesebben tavaly átbútorozott volna, hogy az ünnepeket az új helyen tölthessék, de a munka közbeszólt. Második gyermekük azonban minden bizonnyal az új otthonba érkezik.

– Már nagyon várjuk a költözést, rendkívül izgatottak vagyunk! Nem szeretném elkiabálni, de úgy néz ki, már csak néhány hét választ el minket a nagy naptól. Akár február végén beköltözhetünk, persze ha Csutit kérdeznénk, ő inkább márciust, áprilist mondana – árulta el nevetve a Blikknek Edina, hozzátéve: most már tényleg érzi, hogy hamarosan átlépik a célvonalat, a lakberendezőjével is napi öt e-mailt vált.

 

– Izgalmas részhez érkeztünk a munkálatokban. Már minden áll, az építkezéssel minden rendben volt, csak a burkolás van, illetve az asztalosmunkák és a bebútorozás – sorolta izgatottan a volt szépségkirálynő.

Edináék régóta építkeznek, de az életük nem úgy alakult, hogy a remélt időre kész legyenek a munkálatok. Közbeszólt közös életük eddigi legfontosabb eseménye, fiuk, Medox érkezése, ráadásul a munka is egyre több, hiszen Edina sikeres vállalkozásának köszönhetően terjeszkedni kezdtek.

– Mindig próbáltunk a körülményekhez igazodni, de egy biztos, a második babát már az új otthonunkba visszük haza – jelentette ki Edina, aki tavaly novemberben jelentette be, újra várandós, nemrég pedig az is kiderült, hogy Medoxnak lánytestvére születik.

 

Eddig Csuti lakásában éltek, ám a család bővülésével egyre szűkösebbé vált a hely.

– Nagyon sok a babaholmi, ezért, ugyan szerettük ezt a helyet, de kinőttük – ismerte be Edina. – Csuti tizenkét éve él itt, én négy esztendeje csatlakoztam. Az új otthonunk kiválasztásában fontos szerepet játszott, hogy közel legyünk a családhoz. Mindketten ugyanabban a kerületben nőttünk fel, és Csuti anyukája is itt él a közelben.

Kulcsár Edina és Csuti megismerkedésük után rögtön tudta, családot akarnak. Két év után az egykori szépségkirálynő már a szíve alatt hordta első gyermeküket, Medoxot. Ekkor felgyorsultak az események: Csuti megkérte Edina kezét, és nekiláttak az építkezésnek. Fiuk születése előtt kimondták a boldogító igent, és Medox érkezése után egy évvel már a következő terhességét is bejelentették: jön Nina.

Forrás: Blikk