Kulcsár Edina padlóra került anyagilag a válása miatt
2022-03-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A szerelemtől szárnyra kapott, ugyanakkor anyagilag mélyrepülésben van Kulcsár Edina. A korábbi szépségkirálynő az év elején jelentette be válását, nem sokkal utána pedig új kapcsolatáról is lerántotta a leplet.

 

A kétgyermekes édesanyával azóta nagyot fordult a világ. Az interneten népharag zúdult rá, és azt beszélik, emiatt jövedelmező influenszerszerződéseitől is elesett. Ez azért is érintheti rosszul, mert információink szerint még 70 millió forintos hitelt kell visszafizetnie a banknak.

– Kétgyermekes édesanyaként korábban arról nyilatkozott, Csutival dolgoznak a házasságuk megmentésén. Nem sokkal később azonban kiderült, összejött G.w.M-mel a közös munka közben. A cégek ezután elpártoltak tőle, visszamondták vagy szüneteltetik az együttműködéseiket – árulta el a Blikknek egy ismerős. A Blikk megkereste természetesen az érintettet is, aki nem tagadta, hogy most munka híján van, elmondása szerint azonban ez a saját döntése volt.

– Én kértem, hogy tartsunk egy kis szünetet, hogy minél több időt tudjak a gyerekeimmel tölteni. Szépen lassan azonban elkezdek visszatérni a munkába – mondta a Vasárnapi Blikknek Edina, aki évek óta keményen dolgozik, hogy – az ismertségét kihasználva – pénzt tudjon keresni. Saját vállalkozásokat indított, amelyekben sikeresnek is bizonyult, ami havi több millió forintot hozott neki a konyhára.

Edina hazánk egyik legismertebb influenszereként hatalmas követőtáborral rendelkezik, eddig posztonként 250 és 400 ezer forint értékben kötött üzleteket. A nyilvánosan elérhető üzleti adatok szerint két saját cége is van, aminek bevételei elhanyagolhatók, ám a férjével közös Social Guru a ­2020-as adatok alapján 50 millió forint pluszt hozott a konyhára. Csutival keményen dolgoztak együtt a jobb boldogulásért, így bátran vágtak bele egy hitelbe. Az évek alatt felépült a szakértők által 200 millió forintra becsült luxusingatlanuk, ami után körülbelül havi félmilliót kell fizetni a banknak.

– Csutival úgy egyeztek meg, hogy ő költözzön el, Edina pedig majd egyedül fizeti a törlesztőt. Munka híján viszont nehéz helyzetbe került – tette hozzá az ismerős.

Edina nem tagadta a magas törlesztő tényét, részleteket azonban nem akart elárulni. Csuti ezzel szemben elmondta, ő hajlott volna más megoldásra is, de végül így sikerült megegyezniük.

– Sosem hagynám, hogy a gyerekeim édesanyja nehéz anyagi helyzetbe kerüljön. Bármikor segítek, ha a helyzet úgy kívánja – mondta szűkszavúan Csuti.

Forrás: Blikk