Kulcsár Edina megmutatta kislányát
2020-04-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nemrégiben megszületett Kulcsár Edina és férje, Csuti második gyermeke, Szabó-Kulcsár Nina, ám ez a terhesség nem ment olyan könnyen, mint az első – írja az NLC a Story magazin alapján.

„Bevallom, a második császár sokkal rosszabb volt, mint az első, de valamit valamiért. A férjem végig fogta a kezem, simogatott, és amiben tudott, segített. Tökéletes társam volt most is, ahogy mindig” – mesélte Kulcsár Edina.

A 29 éves szépségkirálynő és férje a koronavírus-járvány miatt felkészültek a legrosszabbra, vagyis arra, hogy Csuti nem lehet majd a felesége mellett, ám az előzetes óvintézkedéseket követően beengedték a férfit a klinikára.

A kétgyermekes édesanya most már elfogadta, hogy a teste nem lesz tökéletes.

„A várandósságom eléggé megviselt: 16 kilót híztam, valamint több helyen csúnyán felszakadt a bőröm” – mondta Edina, majd hozzátette: nem az lesz az első, hogy újra sportoljon és kirobbanó formában legyen.

A szépségkirálynő most a legfontosabbnak azt tartja, hogy minden eddiginél többet dolgozzon a házasságán, ugyanis nem szeretné, ha az „megsínylené a babázást”.

Forrás: Blikk