Babát vár Palácsik Lilla, Vajna Tímea húga
2020-04-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vajna Tímea 11 évvel fiatalabb húga, Palácsik Lilla a 18. hétben jár, a baba neméről sejtései vannak, de még nem tudja, fiú vagy lány érkezik-e majd a családba – írja az NLC a Story magazin alapján.

 

A 26 éves fotós és férje, Visváder Tamás sokáig titkolta a család elől a hírt, de Vajna Tímea elmondta, bizonyos jelekből már az első hetekben sejtette, hogy nemsokára nagynéni lesz. A gólyahír óriási öröm az egész család és a pár számára, különösen azért is, mert Lillát néhány évvel ezelőtt nőgyógyászati betegség miatt megoperálták, emiatt pedig mindig attól tartott, hogy nehezen esik majd teherbe.

– Tamással régóta latolgatjuk a családalapítást, alig fél éve voltunk együtt, amikor már tudtuk, hogy gyerekeink lesznek, csak nem akartunk húszéves fejjel belevágni. Év végén kezdtünk lelkesen próbálkozni, és szinte azonnal terhes is lettem – mesélte Palácsik Tímea. A nő azt is elmondta, hogy szerencsére jól viseli a terhességet, néha kicsit húzódik a hasa, illetve fáradékonyabb, de ezeket leszámítva minden rendben van, nincsenek rosszullétei.

A pár egyébként apás szülésre készül, az első kis jövevénynek pedig biztosan szeretnének majd testvért.

Forrás: Blikk