Kulcsár Edina és G.w.M több száz fős esküvőt szeretne
2023-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Eddig nem hallott részleteket árult el a jövőbeli terveikkel kapcsolatban Kulcsár Edina és kedvese, G.w.M. A közös kislányuk megszületése után nagy családi házban képzelik el az életüket, valamint arról is szót ejtettek, hogy milyen óriási menyegzőre készülnek.

Kulcsár Edina és G.w.M élete nem is alakulhatna tökéletesebben. A sztárpár az első közös gyermeküket várja, közben pedig megtörtént az eljegyzés is, így már az esküvőt tervezgetik. A szerelmesek következő célja a jelenlegi lakásuk után egy hatalmas, kertes ház, ahol a család összes tagja elfér.

„Egy-két évig maradunk még itt, ahol most lakunk, de az álmunk egy hatalmas birtok. Mint a mexikói szappanoperákban, egy igazi hacienda, ahol a szüleinkkel, a testvéreinkkel, a mamáinkkal mindnyájan együtt élhetünk. Olyan rohanó világot élünk, nem kéthetente akarom látni a szeretteimet. Szeretnék nap mint nap összefutni velük a kertben. Meglátjuk, mi lesz belőle. Én személy szerint bármivel megelégszem, csak legyünk együtt, és legyen mindenki boldog és egészséges” – ecsetelte a rapper, akit hatalmas boldogsággal tölt el az, hogy mennyi mindent elért.

„Én ezért nagyon sokat tettem. Míg mások diszkóba jártak, én 15 évesen öt fellépést lenyomtam egy éjszaka, és több ezer kilométert utaztam. Nagyon sajnálom, hogy az emberek, ha meglátnak egy jó autóval, drága ruhában, nem azt szűrik le, hogy ebben mennyi munka, kitartás és alázat van. Arról nem beszélve, hogy a cigány származásom miatt ötször többet kellett tennem, bizonyítanom, mint másnak” – folytatta gondolatmenetét az előadó, azután kiemelte:

"Én a márkákkal nem akarok többnek tűnni, egyszerűen csak szeretném élvezni, hogy megcsináltam. Boldoggá tesz, amikor adhatok a szeretteimnek, és az is, amikor én magam beülhetek a drága autómba, drága holmikban, halkan megy a jazz-zene, és elkap az érzés: sikerült"– magyarázta az apuka.

A szerelmespár állítása szerint a kislányuk lesz a kapocs a mozaikcsaládjukban, és egyben a gyógyír is azokra a napokra, amikor a többi gyermekük nincs velük. Továbbá arról is beszámoltak, milyen esküvőt képzelnek el maguknak:

„A genderpartynk közel száz fős volt. Az esküvő kapcsán pedig több száz ember neve merült már fel, de nem bánom. Úgy vagyunk vele, hogy adjuk meg a módját, mert ő először, és mindketten utoljára házasodunk. Hisszük, hogy a végállomásai vagyunk egymásnak, és hogy ez a szerelem örökké fog tartani” – jelentették ki a Story magazinnak.