Orosz Barbara elárulta, hogyan találkozott vőlegényével
2023-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Orosz Barbara igencsak titokzatos a magánéletét illetően, ám annyit tudni lehet, hogy egy francia férfi rabolta el a szívét, aki már a kezét is megkérte.

A csinos műsorvezető nemrégiben több dolgot is elárult párjáról, aki nem szeretne reflektorfénybe kerülni. Többek között azt is, hogy Párizsban ismerkedtek meg, amikor az odalépett hozzá a metrón. Ám előtte több jel is utalt arra, hogy megtalálja az igazit.

– Épp a szokásos szabadságomat töltöttem kint, és – ha jobban belegondolok – már az is árulkodó jel volt, hogy anyukámék váratlanul felhívtak, miszerint van egy olyan érzésük, hogy hamarosan rám talál az igazi – mesélte a Bestnek Orosz Barbara, aki ezt követően egy szív alakú kőben botlott meg Párizsban.

Épp ezért úgy gondolja, a szerelmük az égben köttetett, ráadásul sem a nyelv, sem a távolság nem okoz számukra problémát.

– Ő is sokat jön, én is sokat megyek hozzá, havonta egyszer elutazunk valahova együtt, minden percet megragadunk – tette hozzá a tévés, akinek a családja is rajong a titkos úriemberért.

Orosz Barbara a születésnapját is Párizsban töltötte, a párja pedig elvitte oda, ahol korábban abban a bizonyos szív alakú kőben megbotlott... és megkérte a kezét. A műsorvezető elárulta, annyira zokogott, hogy a felére sem emlékszik annak, amit a párja modott neki.

- Márciusban pedig esküszünk. De hogy hol, az még titok. Annyit viszont elárulok, az esküvőt követően Budapesten lesz a bázisunk - árulta el Orosz Barbara.