Kulcsár Edina és G.w.M különös randiestet tartottak
2022-03-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Kulcsár Edina számára fontos a testi és a lelki egészsége, hiszen – bevallása szerint – egy ideig nem érezte jól magát a bőrében. Hiába próbálták Csutival hónapokon át megmenteni a házasságukat, az végül zátonyra futott. Mióta G.w.M-mel van, az egykori szépségkirálynő teljesen kivirult, s több ismerőse is megjegyezte neki, hogy rég látták ilyen boldognak.

A sztárpáros az elmúlt napokban randira mentek, hogy megnézzék a moziban az új Batman-filmet. Edina a 24 óráig elérhető Instagram-történetébe rakott ki a szerelmével közös fotókat, amelyeken jól látható, mennyire élvezik egymás társaságát. Edina szerint nagyon tetszett nekik a film, ami tele volt izgalmakkal. Az öltözékéről egy külön posztot is közzétett, ami ide kattintva megtekinthető.

„Akkor vagy igazán békében magaddal, amikor már nem akarsz elmagyarázni, megértetni senkivel semmit. Sőt, magadnak sem keresel kifogásokat, csak döntesz, közölsz és mész az úton” – írta a bejegyzésben, arra utalva, mennyire fontos számára a lelki béke és az egyensúly.

Forrás: Blikk