Kulcsár Edina és Csuti különköltöztek
2022-02-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már egy hónapja, hogy Csuti és Kulcsár Edina bejelentették: elválnak útjaik. Mindketten nehezen élték/élik meg ezt az időszakot. Csuti az elején még nem igazán tudta elfogadni, hogy nincs jövőjük, viszont azóta ő is pozitívan próbál a jövőbe tekinteni.Mindketten partnerek abban, hogy a gyerekeik érdekeit helyezzék előtérbe, ezért egy darabig együtt maradtak közös otthonukban, most viszont már nem szeretnék kerülgetni egymást. Csuti az RTL Fókuszban megmutatta, jelenleg hol tölti a mindennapjait. Egy 35 négyzetméteres hotelszobában kezdett új életet, amelyben szauna, hatalmas fürdőkád, dunai panoráma, sőt, svédasztalos kiszolgálás is van.

Jobbnak látták, ha különköltöznek:

„Reggel felkelünk, ő kijön, ott vagyunk, és azért vannak néha olyan momentumok, amikor csak odaszúrunk a másiknak valamit. Persze, ezt meg kell tanulni mindkettőnknek, nagyon friss a dolog. Mindkettőnkben van bőven bántottság, aminek én eddig egyébként nem adtam hangot, csak ő, hogy ez így volt, az úgy volt” – nyilatkozta Edina arról, miért döntöttek a különköltözés mellett. Az egykori közös házban a szépségkirálynő maradt a gyerekekkel, Csuti pedig felújítja a másik lakását, ahova majd átköltözik, ha véget érnek a munkálatok.

„Hiszem azt, hogy a gyerekeknek az anyukájuk mellett a helyük, de ha nem hinném, akkor se tudnék mit csinálni” –mondta Csuti, aki szintén úgy gondolja, már nem működött az együttélés. Abban sikerült megállapodniuk, hogy egy héten a gyerekek minimum két napot töltenek az apjukkal. Ezenkívül bármikor láthatja őket, így van, hogy 3-4 napot is vele van Medi és Nina. Csuti állítása szerint már tovább szeretne lépni, pedig még maradtak titkok, amelyek nem láttak napvilágot az Edinával való házasságáról, ennek ellenére nem akar több sárdobálást.

„Megpróbálok figyelni arra, hogy még véletlenül se mondjak olyat, amivel később a gyerekeim úgy találkozhatnak, ahogy mondjuk nem szeretném, hogy találkozzanak” – mondta, majd megemlítette, hogy jelenleg az új projektek, a sport és a barátok adnak neki erőt a folytatáshoz. Egy londoni utazásra is készül, s nem is akárkivel, hiszen Curtisszel töltenek el majd pár napot a brit fővárosban, ahol üzleti megbeszélései is lesznek.

Az adásrészlet alább nézhető vissza:


Forrás: Blikk