Kulcsár Edina biztosnak érzi a G.w.M-mel közös jövőjét
2022-11-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edina és kedvese, G.w.M a felhők felett jár három méterrel, amióta megtudták, hogy babát várnak. Hogy kellőképpen kifejezze szerelmét a párja iránt, Varga Márk a hátára tetováltatta az egykori szépségkirálynő arcképét. A kismama ezt rendkívül szép gesztusnak tartotta, elmondása szerint a lehető legkülönlegesebb ajándék, amit kaphatott. A kapcsolatukat már egyre többen támogatják a követőik közül is, különösen azóta, hogy együtt szerepeltek a Párharc című műsorban.

Akadnak viszont olyanok is, akik még mindig megkérdőjelezik a köztük lévő erős köteléket. Egy kérdezz-felelek során a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában valaki a következő üzenetet küldte neki:

"Mi lesz, ha Márkkal is szétmentek? Egyedül maradsz 3 gyerekkel? Sosem tudni, mit hoz a sors..." - érkezett a kérdés, amire Edina így reagált:

"Ha mindig az aggodalmaink árnyékában élnénk, nem létezne boldog élet. Csak az örök kétely, ami megbetegítene. Én nem agyalok ilyeneken. Csak akkor foglalkozom a problémákkal, ha szemtől szemben találkozom velük, de nagyon kevés esélyt látok arra, hogy ilyen bekövetkezne" - fejtette ki az anyuka, majd arra is kitért, hogy otthon marad-e majd a kicsi születése után.

"Vannak vállalkozásaim, azokkal szoktam foglalkozni, meg vannak jövőbeli tervek is, amiknek az útját elő kell készíteni. Mindig van mit csinálni, nem unatkozom. Itthon leszek a babával. Ha dolgozom, azt is leginkább itthonról fogom tenni... Ez még a jövő zenéje, de egy biztos: soha nem szeretnék annyit dolgozni, hogy a családommal töltött minőségi időből elvegyen!" - jelentette ki határozottan.