Kriston Pepe a szerelmet keresi
2024-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

33 évesen nősülésre adta a fejét Kriston Péter. A korábban az Exatlon Hungary második évadának egyik Kihívójaként megismert edző most a TV2-n hétfőn induló Házasság első látásra című műsorban próbálja megtalálni az igazit. Nem volt még menyasszonya, sőt igazán hosszú kapcsolata sem, de abban reménykedik, most megtalálhatja élete szerelmét.

Bár Peti saját bevallása szerint a komoly kapcsolatok híve, mégis úgy alakult az élete, hogy a leghosszabb 1,5 évig tartott, akkori párjával már együtt is élt. Elmondása szerint volt már olyan helyzet és kapcsolat az életében, hogy megfordult a fejében az eljegyzés és a házasság gondolata is.

– Jó pár kapcsolatom volt, de ezek sosem jöttek igazán össze. Nagyjából két éve volt az utolsó, azóta keresem az igazit, de nemigen találtam meg. Úgy érzem, 33 évesen készen állok arra, hogy megállapodjak és akár meg is házasodjak, ha a megfelelő partner áll majd velem szemben. Úgy gondolom, itt az ideje megállapodni – jelentette ki a sztárok edzője, aki úgy gondolta, a TV2 párkapcsolati realityje jó lehetőség lehet a számára.

– Sokféle ismerkedési módot kipróbáltam már, úgy voltam vele, ebbe is belevágok, mit veszíthetek? Az elmúlt években több műsorba is hívtak már, de egyikkel sem igazán tudtam azonosulni. Ami viszont itt a pártalálás mellett tetszett, az a szakmai háttér, ugyanis pszichológusok bevonásával történik a leendő feleségem megtalálása.

Petinek nagyon furcsa volt, hogy úgy szervezték neki az esküvőt, hogy fogalma sem volt, ki a menyasszony. A nagy napra természetesen a család és a barátok is hivatalosak voltak.

– A nővérem a családbeavatáson tudta meg, hogy mire készülök, és teljesen hülyének nézett – nevetett fel. – A szüleimnek előbb elmondtam, ők azt mondták, ha nekem ez jó, ők támogatnak. A barátaim szintén, bár azért megjegyezték, bátor húzásnak tartják. Ez bennem is megfordult, főleg mikor az oltár előtt vártam a leendő nejemet. Nagyon izgultam, de vártam is a találkozást.

Az, hogy végül milyen arajelölttel találja magát szemben az edző, a műsorból kiderül, ám lapunknak azt elárulta, milyen számára az ideális társ.

– Nincs alapvető ideálom, mindenféle típussal volt már dolgom. Persze fontos, hogy legyen dekoratív, szép és jó stílusa, mert a divatot én is szeretem, de leginkább az számít, hogy érezzem benne azt a pluszt, amivel meg tud fogni. Sportemberként pedig elengedhetetlen, hogy a párom is szeressen mozogni, mert ez fontos része az életemnek. Korábbi kapcsolataimban volt emiatt probléma – hangsúlyozta.