Krausz Gáborék első közös Valentin-napja
2024-02-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Krausz Gábor és Mikes Anna idén először ünneplik együtt a Valentin-napot, és minden pillanatot kihasználnak, amelyet kettesben tölthetnek.

Mikes Anna a mai napig alig tudja felfogni, hogy megnyerték az újdonsült kedvesével, Krausz Gáborral a Dancing with the Stars negyedik évadát. A műsor véget érte óta is folyamatosan özönlenek feléjük a pozitívabbnál pozitívabb üzenetek és jókívánságok, a táncosnő pedig örül neki, hogy ennyien szeretik őket.

A sztárpár még csak egy-két hónapja van együtt, de a kémia és az összhang letagadhatatlan köztük. Ezt legutóbb egy különleges, romantikus videóval is alátámasztották, amelyre eddig még nem volt példa, hiszen nem gyakran osztanak meg részleteket a magánéletükről. A szerelmesek együtt főztek és táncoltak a konyhában, amellyel minden rajongójukat elvarázsolták.

Most ismét megragadták az alkalmat a romantikázásra, hiszen Valentin-nap van, ez pedig az első olyan alkalom, hogy közösen ünnepelhetik. A sztárséf egy vadiúj posztot rakott ki, amelyből jól levehető, mennyire odavannak egymásért, hiszen Anna szeme csak úgy csillog, miközben Gáborra néz. A fotókon összebújva ülnek a kanapé előtt, úgy élvezik egymás társaságát.

Első közös Valentin-nap. Ez így most jó. Mi ketten, egy jó film, egy finom sajttál, és egy jó üveg magyar bor

– írta a meghitt hangulatú képekhez az apuka.