Weisz Fanni Valentin-napi randija
2024-02-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nemrég hatalmas álma vált valóra a gyönyörű magyar modellnek, miután 31 évesen beköltözhetett élete első saját otthonába, amelynek a felújításában ő is aktívan részt vett. Ráadásul a vállalkozásában is sikert sikerre halmoz, sőt, elképzelhető, hogy a magánéletben is megtalálta a boldogságot.

Weisz Fanni 2021 októberében – több mint egy év különélés után – vált el a férjétől, Hajmásy Pétertől, így már papíron sem volt akadálya annak, hogy új párjaikkal kezdjenek új életet. A 36 éves Hajmásynak azóta már meg is született Nádai Anikóval közös kisfia, a modellnek pedig a szakítás után régóta ismert barátjával, Bókay Gergővel fordult komolyabbra a kapcsolata. A szerelmük ugyan mesébe illően indult, ám a jövővel kapcsolatos, eltérő elképzeléseik miatt Fanni és Gergő másfél év után mégis úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

Tavaly nyáron az egykori szépségkirálynő még arról vallott, hogy nem hiányzik semmi sem az életéből, így nem kér a szerelemből sem. Annyi minden történt vele az elmúlt időszakban, hogy egyedül is boldognak érezte magát, ám most elképzelhető, hogy mégis eltalálta őt Ámor nyila. A modell ugyanis a Valentin-napot nem egyedül, hanem egy férfi társaságában töltötte, amiről több fotót és videót is megosztott a közösségi oldalán.

Weisz Fanni Instagram-sztorijában közzétett egy fotót, amelyen egy marcipán rózsát tart a kezében, az ölében pedig egy plüssmacit láthatunk. Ehhez egy szív emojit is tett, a következő képen pedig egy titokzatos férfi is felbukkan, akivel a szépségkirálynő együtt sütizett a szerelmesek napján. Fanni egy videót is közölt magáról, amelyen éppen falatozik, a feje fölött pedig szó szerint repkednek a szívecskék, vagyis láthatóan nagyon boldog. Így hát elképzelhető, hogy Weisz Fanni többé már nem szingli.