Krausz Gábor elárulta, lesz-e testvére a kislányuknak
2021-05-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor kapcsolatát is gyökeresen megváltoztatta az elmúlt időszak, de a pár jól jött ki a nehéz helyzetből.

A sikeres séfként dolgozó Gábor elmondta: amikor összejött szerelmével, tisztában volt vele, hogy Gabi nem egy otthon ülő, háziasszony típus. Mint mondja, ez apaként és férfiként is nagy hatással volt az egójára, de a neveléséből adódóan megszólalt a családfenntartó énje is.A hot! magazinnak elárulta: annyi mindent átéltek az elmúlt három év alatt, hogy olyan, mintha már hat-hét éve házasok lennének. A pár a karantén óta válaszúthoz érkezett: vagy rámegy a többhónapos otthonmaradásra a kapcsolatuk vagy megerősödik - eldöntötték, az első nem történhet meg, és sokat dolgoztak azon, hogy egyensúlyba hozzák kapcsolatukat. Gábor az elmúlt időszaknak köszönheti, hogy láthatta felnőni a kislányát, hiszen ha nincs a járvány, nem tudott volna ennyi időt a családjával tölteni.

„Ezt a köteléket viszont, ami most kialakult, már senki nem veheti el tőlem” – nyilatkozta. Mint mondja, egyikük sem volt felkészülve a szülőségre, az élet pedig mindkettejüket mélyvízbe dobta, de Gábor ebből a helyzetből is profitált.

"Empátiát és türelmet tanultam, nem csak a gyermekemmel szemben. Gabi családja más, mint az enyém: ők mindent kibeszélnek magukból. Én inkább zárkózott típus vagyok. Korábban nemigen beszélgettünk, Gabinak szavak nélkül kellett megértenie engem. Ebben sokat fejlődtem"– fejtette ki.

Elmondása szerint kapcsolatuk szorosabb lett, és mindketten azt érzik: ha most nem mentek szét, akkor soha nem fognak. A lapnak azt is elárulta: mostanában egyre több szó esik náluk a tesókérdésről is.

"Felmerült bennünk az is, hogy Hannaróza egyke marad, de akkor biztosan el lesz kényeztetve"– jegyezte meg.

Forrás: Blikk