Dér Heni élete teljesen átrendeződött kisfia születése óta
2021-05-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Teljesen megváltozott Dér Heni élete, amióta első gyermeke, Bendegúz megszületett. Ezt bizonyítja az a friss bejegyzés is, amelyet az újdonsült anyuka az Instagram-oldalán közzétett. Bár az elmúlt napokban megosztott posztjainál az énekesnőnek jóformán magyarázkodnia kellett arról, melyik felvétel mikor készült róla, hogy a rosszindulatú kommentelők ne kössenek bele abba, az újszülött kisfiáról való gondoskodás mellett mivel tölti még idejét, Heni továbbra is betekintést enged a mindennapjaiba.

Mint kiderült, a kényelmes öltözékekre esküszik, s ruhatára elengedhetetlen darabja a köntöse lett. Rajongói szerint ebben is dögösen fest.

„A legfelkapottabb szettem mostanában... Kényelmes, meleg, de ha akarom, lenge is egyben, derékívben enyhe hangsúlyt kaphat a derék, dekoltázst finoman megmutat, de szabadon variálható bármilyen ízlés szerint... A natúr színeivel szinte bármilyen kiegészítővel variálható, könnyen mosható... Ő a pihe-puha köntös...” – írta a fotóhoz Heni, akinek több követője is megkérdőjelezte már az anyasághoz való hozzáállását, ám az énekesnő nem hagyta magát.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés


Az énekesnő két héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, aki a Bendegúz nevet kapta. A csöppség születését kalandos események előzték meg: mivel Henire a legváratlanabb helyzetben, az autóban ülve törtek rá a szülési fájdalmak, a férje, Bakos Gergő tudta, hogy minél gyorsabban el kell jutniuk a kórházba, ám a belvárosi dugóban állva ez szinte lehetetlennek tűnt. Gergő ekkor odarohant a közelben lévő rendőrökhöz, akik azonnal cselekedtek: szirénázva nyitottak utat az autójuknak, így időben beértek a kórházba.

Forrás: Blikk