Krausz Gábor az örökbefogadást sem zárja ki
2023-05-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Krausz Gábor és Tóth Gabi nemrégiben úgy döntöttek, vidéken kezdenek új életet: kislányukkal, Hannarózával Szentendrére költöztek. A sztárséf elmondása szerint egy helyi éttermet is szeretnének nyitni, valamint arról is beszélt, hogy az örökbefogadáson gondolkodnak.

„Óvodás lett a kislányunk, még a beszoktatás tart. Ez most Gabinak nehezebb, megélni, ahogy Hanni leválik róla. A bölcsődét kihagytuk a Covid miatt, szívem szerint óvodába se vinném, de az kötelező, és a lányunknak szüksége is van a gyerektársaságra. Mindketten túlféltjük nemcsak a betegségektől, de nagyon más a világ manapság, mint amilyen a mi gyerekkorunkban volt. Ez nekünk most egy tanulási folyamat, hogy fokozatosan elengedjük” – árulta el a séf, aki szeretne egy éttermet nyitni új lakhelyükön, Szentendrén.

„Itt szeretnék nyitni egy éttermet, ezt kezdem előkészíteni, ez egy folyamat, jövő tavaszra reális, hogy megvalósul. Egy családi vendéglőre vágyom, házias ételekkel, ahol én a konyhában vagyok, Gabi pedig a vendégtérben. Jó ebben, szeret beszélgetni az emberekkel, jó a humora és tud énekelni. Egy olyan közösségi teret szeretnék létrehozni, ahol a családok jól érzik magukat, és akár generációkon keresztül viheti majd tovább a családunk, ennek az alapjait szeretném lefektetni” – fejtette ki, majd elmondta, hogy mi a titka annak, hogy Gabival nemcsak a szerelemben, de munkában is remekül együttműködnek.

„Nagy szükségünk van a másikra, ez öt év után is szerelem, sosem érzem azt, hogy szeretnék elmenekülni vagy egyedül lenni. Megvan a kölcsönös tisztelet, megértjük és elfogadjuk egymás munkáját és azt, hogy az mivel jár. A legtöbb házasságot a veszekedések teszik tönkre. Mi is veszekszünk, de nincs olyan, hogy haraggal fekszünk le. Megpróbáljuk megbeszélni. Én ugyan antiszociális vagyok, a beszélgetésünk abból áll, hogy végighallgatom, bólogatok, néha reagálok. Gabi tüzes, de van értelme annak, amit mond, nem üvölt hülyeségeket a vakvilágba. Én pedig felfogom, megértem. Vannak viták, de nagyon jól megvagyunk, vettünk közösen egy házat, tehát nagy baj nincs” – mondta Gábor, hozzátéve: a kislányuk örökölte az édesanyja jellemvonásait.

„Kinézetre, a vonásaiban mindkettőnkre hasonlít. A személyisége viszont egy az egyben Gabi: akaratos, erőteljes, tudja, mit akar. Amit kitalál, annak úgy kell lennie, nincs apelláta. A lábai ugyanolyan hosszúak, mint Gabinak, jó csaj lesz. Nekem pedig az a karmám, hogy féltsem és megóvjam majd az olyan fiúktól, amilyen én votam. Édesanyám korai halála miatt a nőkkel való viszonyom nehezen alakult, sose volt hosszú távú kapcsolatom, nem voltam mindig tisztességes. Új kihívás az életemben a családban lévő nőuralom. Hiszen az anyósom, a feleségem és Hanni egy igazi erős dinasztia” – fogalmazott, majd azt is elmondta, terveznek-e még gyereket.

„Sokat beszélgetünk erről, sokat gondolkozunk ezen. A korkülönbség is most épp jó lenne, de nem tudjuk, melyik kezünkbe harapjunk. Az első három év nehéz az anyukának, ezen éppen csak túl vagyunk. Jó, ha van testvére, Gabi is számíthat Verára. Nekem viszont nem lett annyira szoros kapcsolatom a húgommal. A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akiknek sikerült, és csodálatos! Márciusban töltöttem be a 41-et, meg kell vizsgálni, milyen lehetőségünk van. De azt se vetettük el, hogy legyen még egy saját gyerekünk. Hanni is akkor jött, amikor akart, ha szeretne jönni még hozzánk egy gyermek, jönni fog, nem teszünk semmit ellene” – árulta el.