Kozmetikumok pakolása, ha repülni készülsz
2023-07-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Ha repülőgéppel indulsz hosszabb nyaralásra, biztosan neked is fejtörést okoz, hogy hogyan vidd magaddal kedvenc kozmetikumaidat. A kézipoggyászban ugyanis kizárólag 100 milliliteres - vagy annál kisebb - kiszerelésű flakonokban vihetsz fel magaddal folyadékot, összesen 1 litert. Ezzel a pofonegyszerű trükkel viszont megoldódnak a problémáid!

Emily McKeon a TikTokon osztotta meg 22 000 követőjével a tippet, amelyben elmagyarázza, hogyan kell kézipoggyászban szállítani a folyékony sminklemosót és arclemosót.

Azt tanácsolja az utazóknak, hogy tegyenek néhány vattakorongot egy műanyag zacskóba, és öntsenek rá sminklemosót vagy arclemosót.

A vattakorongok felszívják a termékeket, így nem marad folyadék. Ráadásul, ha a vattakorongokat egy lezárt, légmentesen záródó zacskóban tartod, nedvesek maradnak, így az úti célhoz érve is használhatod őket.

A videót eddig kétmilliószor nézték meg, és az embereket lenyűgözte a hack. Praktikussága mellett ezzel a tanáccsal még spórolhatsz is, hiszen sokkal jobban jössz ki, mintha megvennéd kedvenceidből az utazó méretet.

A légiutas-kísérők különben régóta alkalmaznak egy másik trükköt, nevezetesen azt, hogy folyékony társaik helyett szilárd szappant, sampont és kondicionálót visznek magukkal.

A rudak szilárdak és elpakolhatók a poggyászodban, ahelyett, hogy helyet foglalnának a nagyon szűkös folyadéktáskádban. Ráadásul nincs esély arra, hogy kifolyjanak, így nem kell aggódnia amiatt, hogy műanyag zacskóba csomagolja őket.