Közeleg az esküvő
2017-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A Villában még csak kerülgették egymást, aztán végül egymásba szerettek. A Való Világ powered by Big Brother után sem múlt el a vonzalom, azóta is sülve-főve együtt vannak és most a kapcsolatuk új szintre emelkedett, Krisztián és Mici összeházasodnak.– El szeretném nektek mondani, hogy el fogom venni most már véglegesen a Micikét feleségül, a napja pedig február 12-én lesz, és nagyon szeretném, ha minél többen eljönnétek, hiszen ugye nem mindennap nősül meg az ember. Velem ez most megtörténik – mondta a Facebookra feltöltött videójában VV Krisztián.

Az örömhír hallatán a Blikk kíváncsi volt, mi járhat Krisztián fejében, így telefonon megkeresték őt.

– Már régóta emlegettem, hogy elveszem Micit, most végre eljött ez a csodálatos nap és a pillanat is. Ez egy lánykéréssel egybekötött esküvő lesz, ahol először nagy nyilvánosság előtt megkérem a kezét, majd összeházasodunk. Mici jól beilleszkedett a családba, úgy is mondhatnám, hogy be lett törve – mosolygott Krisztián.

Krisztián a hatvani cukrászdában avatta be Micit a vasárnapi programba, amit úgy kell elképzelni, mint egy Las Vegas-i mini kápolnát, ahol egyszerre többen mondják ki a boldogító igent.

– Nagyon boldog vagyok! Megmondom őszintén, én már vártam, hogy megkér, mert mindig, minden nap elmondja, hogy mennyire szeret és imád, és majd én leszek egyszer a felesége. Már lassan 2 hónap eltelt, így most ideje volt már, hogy előrelépjen a kapcsolatunk. Minden rendben van velünk, a kapcsolatunk harmonikus, kisebb összezörrenések vannak, de nagyon jól kijövünk egymással – mesélte Mici.Forrás: Blikk