Kőnig Anna babájának neme is kiderült
2024-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csak úgy sugárzik kismamaként az Exatlon sztárja. Kőnig Anna elárulta, hogy mi lesz a születendő babájuk neme.

Egy év sem telt el a gyönyörű esküvőjük után, Kőnig Anna újabb örömhírrel szolgált április közepén, miszerint kisbabát hord a szíve alatt. Az Exatlonból is ismert tartalomgyártó pár évvel ezelőtt, amikor Dominikán versenyzett a Kihívók csapatában, talán még nem is gondolta volna, hogy 2024-ben már szépen kerekedő pocakkal fogja várni az első gyermeke érkezését. A kismama viszonylag sokáig titkolta a várandósságát, de egy idő után már nem tudta eltakarni a hasát. Azóta már a második trimeszterbe lépett, és elmondása szerint még mindig folyamatos rosszullétek gyötrik.

A legújabb YouTube-videójában abba is beavatta a követőit, hogy kislányuk vagy kisfiuk fog születni a férjével. Baba neme bulit nem akartak tartani, mert inkább maguk között, meghitt környezetben szerették volna megtudni az eredményt.

Szerettük volna ezt a pillanatot csak kettőnknek megtartani

– mesélte Anna, aki egy kis felvételt bevágott a pillanatról, amikor tudatosult benne, hogy kisfiuk lesz és a párja nyakába ugrott.

„Az élet úgy hozta, hogy teljesen kékbe voltam öltözve, ez véletlen volt, az előző vizsgálatra pont rózsaszínben mentem, szóval semmi összefüggés vagy gyanú nem volt a történetben. A családnak is szerettük volna minél előbb elmondani, annyira sokat nem is vártunk, még azon a héten el is mondtuk. Nem készültünk nagy dolgokkal, vettünk egy kék, marcipán dínót, és amikor ott tartott az ebéd, hogy na, most akkor elmondjuk mindenkinek, akkor a sütik között ott volt ez a kis kék dínó” – ecsetelte boldogan a kismama.