Demcsák Zsuzsáék az örökbefogadás mellett döntöttek
2024-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Demcsák Zsuzsáékhoz új családtag érkezett, hiszen a férjével örökbe fogadtak egy kiskutyát.

Demcsák Zsuzsa "igent mondtam" feliratú, titokzatos gyűrűs posztja tavaly októberben mindenkit meglepett, hiszen csak nemrég jelentette be a válását, de máris úgy tűnt, hogy eljegyezték. Azóta kiderült, a látszat nem csalt, ugyanis valóban megkérte a kezét az új párja, akivel boldogabbak, mint valaha. Azt leszögezte: a szerelmüket szeretnék maguknak megtartani, de minden olyan részletet, amit fontosnak gondolnak kettejükkel kapcsolatban, azt megosztják majd a műsorvezető oldalán. A karácsonyi meglepetésbombát is így dobta le, miszerint titokban harmadszor is férjhez ment.

A műsorvezető teljesen kivirult, amióta a titokzatos párjával összekötötte az életét. Úgy döntöttek, magasabb szintre emelik a kapcsolatukat és magukhoz vesznek egy kiskutyát. Az egyik kis szőrgombócba azonnal beleszerettek, megvárták, hogy nyolchetes legyen, majd a minap haza is vitték az örökbe fogadott házi kedvencet. Zsuzsa meg is osztott egy videót arról, hogyan ismerkedik az idősebbik kutyája az új jövevénnyel. 

"Az első pillanatok, amikor a 10 éves Pannikánk találkozik a 8 hetes (még nem sikerült nevet találnunk) kutyusunkkal. Mind a kettő nagyon jó természetű, de azt hiszem, a következő napokban kezelnünk kell Pannika joggal felmerülő ellenérzéseit a picivel kapcsolatban. Bármilyen tanácsot szívesen veszek!" - írta a posztjában.