Kollányi Zsuzsiék is bedobták a törölközőt
2023-03-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hét év együttlét után Kollányi Zsuzsi és férje úgy döntöttek, hogy felbontják a házasságukat. Az énekesnő egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg a hírt a magánéletében bekövetkezett fordulatról.

Zsuzsi élete legnehezebb időszakát éli át, hiszen 2023 számos lelki hullámvölgyet hozott számára.

– Mindennap azon dolgozom, hogy rendben legyek, de sokszor nem könnyű. Évek óta nem voltam mentálisan ilyen embert próbáló élethelyzetben. Ma is eszembe jutott, hogy felhívom a teológus ismerősömet, hogy mondja el, miként kerülhetek közelebb Istenhez. Az ember alapvetően tudja, hogy a szeretet az egyetlen megoldás mindenhez, félelemben nem lehet leélni egy életet. De ezt tudatosítani nehéz – mondta, de a lelki válság okáról még nem akart beszélni. Kedden azonban kiderült, mi áll a hátterében.

„Kedves Barátaim, Követőim! Ezúton szeretném veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnénk tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket, és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb. Kérem a média munkatársait, mind őt, mind engem hagyjanak békén ezzel kapcsolatban, nem szeretnénk róla a továbbiakban nyilatkozni. Felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnénk elrendezni a magunk és a gyermekeink életét. Köszönjük!” – közölte Instagram-oldalán a népszerű énekesnő.

A döntés bizonyára nem volt könnyű, hiszen Attilával sok mindent megéltek az együtt töltött hat év alatt: közösen építették fel az életüket, a karrierjüket, s három közös gyermekük született: az ikrek, a négy és fél éves Bence és Bálint, valamint a kétéves Bogdán.

– Szerencsések vagyunk a férjemmel, hogy három ilyen csodálatos gyermekünk született – mondta el megkeresésünkre az énekesnő. – Azt gondolom, az az első és legfontosabb feladatunk, hogy őket békességben, barátságban felneveljük, és ez örök szövetséget jelent kettőnk között. Attilával most is mindenhova együtt megyünk a gyerekekért, és együtt jövünk-megyünk velük. Nem gondolom, hogy ennek bármi miatt változnia kellene, szerintem pont az a jó, ha azt mutatjuk meg a fiúknak, hogy a változások ellenére működhet minden ugyanolyan szeretetben.

Kollányi Zsuzsi megerősítette, hogy valóban békés körülmények között zajlik a válás.

– A gyerekek nem érzékelnek semmit a megváltozott élethelyzetünkből, és ez remélhetőleg így is marad. Nyilván a változás soha nem könnyű, hozzá kell idomulni, és néha nehéz rugalmasnak maradni. Szülőként minden tettünkkel példát mutatunk, mintát adunk a gyerekeknek, de sokszor a szeretet nem abban a formában teljesül be, ahogy azt az ember eredetileg elképzelte.

Bár három gyermek édesanyjaként nincs könnyű helyzetben, a családja támogatására mindenben számíthat, a gyerekek neveléséből pedig Attila is kiveszi a részét. De vajon a történtek után, hogy van most Zsuzsi?

– Nyitott és pozitív vagyok a jövőt illetően, a férjemmel mindketten értelmes, felnőtt emberek vagyunk, akik szeretik és tisztelik egymást, és hiszek benne, hogy mindent meg tudunk oldani közösen – jelentette ki az énekesnő.