Kökény Attila magánéletéről vallott
2022-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy mindössze 46 évesen már három unokájuk van, de Kökény Attila azon kevesek közé tartozik, akik nagy családdal büszkélkedhetnek. A negyedik gyermekéről is elárult pár titkot az énekes.

 

Kökény Attila a Megasztár nevű tehetségkutatóban tűnt fel, azóta pedig már elismert zenészként járja az országot. A családját az éjszakai fellépések és koncertek miatt nem sokszor látja, viszont amikor csak tud, minőségi időt tölt el velük.

„Mivel korábban itthon nem tudtam megélni a zenélésből, ezért külföldön próbáltam szerencsét. Folyamatosan távol voltam a családomtól. Konkrétan nem láttam terhesen a feleségemet, képeket küldött a pocakjáról, és a gyermekeim születésére is éppen csak hazaértem” – árulta el nehéz múltjával kapcsolatban az énekes a Story magazinnak. Szerencséjére a felesége, Aranka jól bírta a folytonos távollétet, mert korábban ebben nőtt fel.

Attila végül 27 évesen döntött úgy, hogy hazatér, de akkor is rengeteget dolgozott, így azt sem tudta, hova járnak a gyerekek iskolába, óvodába és hogy milyen szülőnek lenni. Egykor a gyermekei nevezték be őt a Megasztárba, a második hely elnyerése után pedig megoldódtak az anyagi problémáik is. A hirtelen jött fellépés-cunami után azt sem tudták, hogy mit kezdjenek a sok pénzzel.

Nem fért a fejembe, hogy ez hogy történhetett meg, amikor tizenhat éves koromtól kezdve bőröndből bőröndbe éltem, hogy legyen egy kis pénzünk. Éjszakai bárokban töltöttem az életemet, most meg egy hétvége alatt kerestem annyit, mint Amerikában fél év alatt” – mesélte, majd kiemelte, hogy leírhatatlan érzés az idő, amit a pénz kapott és a családjával tölthet. Jelenleg az unokáival, Medivel, Atival és Inezzel foglalkozik, amikor csak tud, állítása szerint próbál bepótolni mindent, amire a gyermekeivel nem volt lehetősége. Fény derült többek között arra is, hogy terveztek-e negyedik gyermeket a feleségével.„Amikor a két nagyobbik gyerekünk már kirepült a családi fészekből, és tudtuk, hogy hamarosan a kisebbik is önálló életet kezd, úgy voltunk vele: most vagy soha. A feleségem teherbe is esett, de sajnos elment a baba, utána meg a lányunk beelőzött minket. Amikor bejelentette, hogy babát vár, lemondtunk a gyerekről, mert furcsa lett volna, ha egyszerre várandósak” –vallotta be Attila.

Most a legfontosabb számára, hogy segítse és egyengesse a gyerekei útját, lányának autót vett a születésnapjára, míg a fiát hozzásegítette az első lakásához. Hozzátette, hogy életmódot váltott, ugyanis minden rosszat kivont az életéből, így már nem iszik, nem dohányzik. Ráadásul még a házukat is árulja, mivel úgy gondolja, nincs szükségük akkora ingatlanra. Az életében most először érzi magát szabadnak, mert megtanulta, hogyan is kell Istent szeretni és vallásosabb lett.

Forrás: Blikk