Kiderült, hogyan talált egymásra Mardoll és Hadas Alfréd
2022-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A két fiatal, két különböző tehetségkutató műsorban tűnt fel, ám az útjuk mégis keresztezte egymást. Mardoll és Hadas Alfréd nemrég tudatták a nyilvánosággal, hogy több van köztük, mint barátság és egy párt alkotnak a magánéletben.

Az egész úgy kezdődött, hogy ráírtam instagramon. Nem értette Mardoll, hogy verseny közben hogy tudok ráírni egy csajra, ugyanis mind a ketten még részesei voltunk a két különböző csatornán futó showműsornak. Először hónapokig nem kaptam választ, ki is töröltem az üzenetet. Majd kitett egy ételt a hivatalos közösségi oldalára, és arra reagáltam - mesélte a Life TV Ébredj velünk! című műsorában Alfréd.

Nagyon cuki volt, megnéztem a Sztárban sztár leszek! produkcióit, és ő volt a kedvencem - mondta mosolyogva a rapper lány.

Mikor megláttam Mardollt, nem hittem el, hogy így rapper, ráadásul angolul. Először a beszélgetéseink nagy része a szakmáról szólt, mert mint kiderült ugyanazokat az előadókat szeretjük. Egyenlőre nem írtunk még közös számot magyarul, de biztos vagyok abban, hogy fogunk - zárta le a beszélgetést a fiú.

Forrás: Blikk