Koholák Alexát ostromozzák a férfiak
2024-07-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az Éjjel-nappal Budapestből megismert Koholák Alexát folyamatosan elárasztják üzenetekkel a férfiak, akik ismerkedni szeretnének vele, azután, hogy véget ért a házassága. Az egyik udvarló igen messzire ment Alexa kegyeiért, bár szerencsére semmi rosszra nem kell gondolni. Az otthonánál hagyott neki egy kedves ajándékot.

Koholák Alexa még március végén osztotta meg a nyilvánossággal, hogy 26 évvel idősebb párjával, Farkas Balázzsal együtt töltött boldog évek után zátonyra futott a kapcsolatuk. A szakítás után nem sokkal, áprilisban már arról írtunk, hogy Alexa volt párja máris új nő oldalán találta meg a boldogságot. Alexa viszont kijelentette, hogy neki esze ágában sincs újra megházasodni, pedig úgy nézni, akadna bőven jelentkező.

Intim fotókkal akarnak vele ismerkedni

Alexa megosztotta, hogy mióta újra szingli lett, férfiak tucatjai támadták be üzeneteikkel. Hozzátette, sokszor intim fotókat mellékelve veszik fel vele a kapcsolatot, így sokszor már megnyitni se meri a virtuális postaládáját.

Az Intagram-sztorijai között Alexa megmutatta, hogy újabb hódolója akadt, aki ezúttal nem intim fotókkal próbálta meg levenni őt a lábáról, hanem egy ajándékkal. A rejtélyes idegen egy aprócska virágot hagyott Alexa lábtörlőjénél. Ez egyfelől egy igen kedves gesztus, másrészt picit ijesztő is, hiszen az illető minden jel szerint tudja, hogy Alexa hol lakik. Persze az is lehet, hogy már korábbról ismerik egymást...