Knapik Tamás mindent megtesz gyermeke fejlődéséért
2020-04-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mindent megtesz gyermeke, Tomi (4) fejlődésért a Fiesta zenésze, Knapik Tamás (49). A kisfiú még egészen pici baba volt, amikor a szülei észrevették, hogy nem fejlődik a korának megfelelően, a vizsgálatok során pedig kiderült, autista. Édesapja rengeteg fejlesztőfoglalkozásra vitte, hamarosan pedig az is kiderül, járhat-e oviba Tomi.

 

– Épp várunk a szakmai véleményre, ami alapján kiderül, milyen óvodába járhat a kisfiunk, járhat-e egyáltalán, de ez a járványhelyzet miatt most nem is aktuális kérdés. Sajnos, emiatt egy időre szüneteltetjük a megfelelő fejlesztőprogram és gyógymód utáni kutatást. Ezt leszámítva nem hozott túl nagy változást az életünkben, hogy önkéntes karanténban vagyunk, hiszen az elmúlt egy évben is így éltünk – mondta a Fiesta zenésze.

– Tomi velem él, az édesanyjával már nem vagyunk együtt, csak akkor tudom elhagyni a házat, amikor ő is itt van a kicsivel. Egész napos jelenlétet igényel a nevelése, ami azért nehéz, mert délután Tomi nem alszik, ezért általában késő este jut idő saját magamra. Ám az a szeretet, amit a kisfiamtól kapok, semmihez sem fogható.

Forrás: Blikk