Klausmann Viktor 56 évesen harmadszorra ismét apuka lett
2023-01-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Klausmann Viktor harmadszorra ismét apuka lett, az 56 éves egykori műsorvezetőnek pár hónapja született meg kisfia, Ármin.

"Olyan energiákat ad, amiket én sehonnan sem tudnék összeszedni" - nyilatkozta a volt tévés a Mokkában harmadik gyermeke születése után.

Elmondása szerint ennyi idősen már teljesen más gyermeket vállalni, elmondása szerint sokkal nyugodtabb, nincs akkora stresszhelyzetben. Az első hónapok azonban nehézkesek voltak számukra, ám azóta már egy rendszer is beállt: Viktor az, aki reggelente ébred a babához, párja pedig az esti műszakos.

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője arról is vallott, hogy másik két gyermeke, Dominik és Tamara először nem akart kistestvért, de a születés óta nagyon segítőkészek.Klausmann Viktor jó ideje eltávolodott a rivaldafénytől: májustól augusztusig Domonyvölgy jelenti számára az otthont. Ő a helyi strand vezetője. Klausmann Viktornak két korábbi kapcsolatából két gyermeke született: Dominik és Tamara. A volt tévés 2012-ben vált el előző feleségétől. A kis Ármin édesanyjával több mint 8 éve ismerkedtek meg.