Klapka György fiára rátalált a szerelem
2020-11-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Rátalált a szerelem Klapka György (†88) legkisebb fiára, Dennisre (33). Már hozzá is költözött a kedvese, Mihaleczki Mária (34), aki – ha családot alapítanak és egybekelnek – csakis házassági szerződéssel menne hozzá a Klapka-örököshöz.

 

Úgy mondják önmagukról, két boldogtalan, magányos és tragikus sorsú ember talált egymásra néhány hete. Ma már Marcsi azon töri a fejét, milyen finom vacsorát készítsen szerelmének, milyen függönnyel csinosítsa Dennis legénylakását. Gyors volt a pár összeköltözése, és boldogan meséltek a Blikknek szerelmükről.

– Két éve egy baráti társaságban ismertem meg Marcsit – kezdte Klapka Dennis, akinek akkor sem volt már közömbös a csinos nő, csakhogy túl friss volt még benne a sok negatív élmény: előző barátnője féltékenykedése, az édesanyja, Mary Zsuzsi énekesnő öngyilkossága, majd apja, az Aranyember elvesztése miatt nem állt készen egy új kapcsolatra. A kedvese sem volt jobb passzban.

– Nem sokkal korábban veszítettem el a kilencéves kislányomat, akit félrekezeltek. Képtelen voltam felállni a rettenetes tragédia után – vette át a szót a fiatal nő. Bár a férfi akkor is megérintette a szívét, de nem volt még kész egy kapcsolatra.

– Egész életemben nem volt még mellettem olyan férfi, aki lelkileg vagy fizikailag ne bántalmazott volna. Most Dennis oldalán biztonságban érzem magam.

Az összhang tökéletes a fiatalok között.

– Nem kamaszos fellángolás, több van köztünk a szerelemnél, szeretet, bizalom, egymás támogatása. Mindketten sok pofont kaptunk az élettől, ezért érzem úgy: olyan párra találtam, aki megért – mondta Klapka, aki néhány hónapja mesélte el, mennyit csalódott a nőkben, akik ki akarták használni, amióta komoly vagyont örökölt, pedig most sem dúsgazdag, csak biztos egzisztenciája van a családalapításhoz.

– Hiába van az embernek pénze, ha magányos, ha szeretet nincs az életében. Nagyon féltem a karácsonytól, mindkét szülőm halálának évfordulója és a magány várt volna, mert a testvéreim nem tartják velem a kapcsolatot, de megértem, hiszen mindnek van saját családja. Végre nekem is lett. Boldog vagyok, ha Marcsi szemébe nézek, látom, hogy rá akkor is számíthatok, ha éppen a rossz emlékek vagy epilepsziaroham gyötör.

 

Dennis végre úgy érzi, megtalálta párját, akivel családot alapíthat. Szerelmét kész nőül is venni, ám párjának egy kikötése van, mivel nem szeretné, ha hozományvadásznak bélyegeznék.

– Számomra nem fontos a hivatalos papír, csak az, ha reggel kócosan is ébredek mellette, akkor is azt érezzem, hogy szeret. Ha megesküszünk egyszer, ragaszkodom a házassági szerződéshez. Megmondtam Dennisnek: nem szeretném, hogy bárki azt gondolja, a pénzéért vagyok vele – szögezte le a Blikknek Marcsi, aki jól tudja, ketyeg a biológiai órája, úgyhogy azt sem tartja kizártnak, hogy pár éven belül gyermeket is vállalnak.

Klapka Dennis nagyon kötődött az édesanyjához, úgy érzi, ő segíti a túlvilágról. Mary Zsuzsi kilenc éve karácsonykor lett öngyilkos.

– Édesanyám volt az egyetlen, aki megértett engem, tudom, hogy ő segít nekem odaföntről. Jelnek tekintem, hogy életem mindhárom szeretett nőjének ugyanaz a neve: a szerelmem Marcsi, a nevelőanyám, édesapám özvegye szintén Mária, és édesanyám is Mary volt – mondja Dennis.

Forrás: Blikk