Kivel randizz? Ezt üzenik a csillagok! 1. rész
2021-02-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Sok dolog van, ami megmutatja, hogy a helyes férfi, illetve a csinos nő, aki levelet írt Neked, vagy épp Rád mosolygott a kávézóban, hozzád való-e. Hasonló az érdeklődésetek? Ugyanazok az életcéljaitok? Azonos az értékrendetek? Mindketten imádtok hegyet mászni? Esetleg pont ugyanúgy alszik, mint Te? 


Hiszel benne, vagy sem, még a csillagok állása is befolyással lehet egy kapcsolat alakulására. Íme egy gyors áttekintés, hogy a csillagjegyed alapján ki passzol hozzád legjobban!

 

Kos: Vízöntő, Nyilas, Oroszlán

A természetéből adódóan szenvedélyes Kos szeret kipróbálni új dolgokat, de könnyen bele is un ugyanezekbe, ezért nagyon is jó párja lehet egy Vízöntőnek. Mindkét csillagjegyben született emberek merészek és bevállalósak, szeretnek közös programokon részt venni, mégis fontos számunkra az énidő, és a saját tér.

Pont ez a függetlenség teszi jó partnerévé a Kost egy Nyilasnak is, míg egy Oroszlán segít kihozni párjából a legjobbat. A víz és föld jegyek ezzel ellentétben kifejezetten nem illenek egy Koshoz, mivel számukra ő túlságosan spontán és kiszámíthatatlan.

Bika: Rák, Szűz, Bak és Halak

A Bika érzékenysége, kiszámíthatósága jól illik a két víz jegyhez, a Rákhoz és a Halakhoz. A föld és víz kombináció egy ellentétek vonzzák egymást típusú kapcsolatot eredményezhet, ahol mindkét fél értékeli a partner azon tulajdonságait, amivel ki tudják egészíteni egymást. A Bika rendszeretete és ragaszkodása a megszokott rutinjához szimpatikus lehet egy Szűznek és egy Baknak is. Mindegyik jegy abban leli örömét, ha összebújva olvasgathatnak és igazi csendes, nyugodt, de minőségi időt tölthetnek együtt.

Ezt is olvasd el! - Egyedül vagy párban? Hozzád melyik illik jobban?

Ikrek: Mérleg, Vízöntő és Nyilas

Az Ikrek legjobb társai a két levegő jegy, a Mérleg és a Vízöntő lehet, hiszen mindegyikük szereti a folyamatos pörgést, és nyughatatlanságot. Ugyanakkor egy rövid, de annál szenvedélyesebb románcra számíthat egy Nyilassal, túlfűtött érzelmekkel és viharos befejezéssel. Jobb elkerülnie viszont a Szűz és a Halak jegyű partnereket, akik csak félreértenék őt, és megbízhatatlannak és tiszteletlennek bélyegeznék.

Rák: Skorpió, Halak és Bak

Az érzékeny Rák életre szóló párja lehet a Skorpió vagy a Halak. Mindkettő jól megérti a Rák érzékenységét, és hogy mennyire fontos számára a bizalom. Az érzéki Skorpió segíthet a Rák legtitkosabb vágyait is beteljesíteni, míg egy Halak társsal könnyebben átvészelik a konfliktusokat. De egy Bakkal is hosszú távú kapcsolatra számíthat, mert mindketten igénylik egy közös otthon megteremtését, ahol biztonságban és jól érezhetik magukat.

Oroszlán: Kos, Ikrek, Mérleg és Nyilas

Az Oroszlán rendkívüli módon igényli a figyelmet és a dicséretet, amelyet az Ikrek és a Mérleg képes számára megadni. Ugyanakkor a Kos és a Nyilas is nagyra értékeli az Oroszlán megingathatatlan hűségét, és kevésbé érdekli őket a hiúsága. Egy Skorpió vagy egy Bika viszont könnyen letörheti az Oroszlán önbizalmát, amely állandó ellentétekhez vezet.

Szűz: Bika, Skorpió, Halak és Bak

A földön két lábon álló és gyakorlatias Szűz szereti a föld jegyeket, mint a Bak és a Bika. Velük igazán komoly, életre szóló kapcsolatot tudnak kialakítani. De egy olyan víz jegy mellett, mint a Halak szintén kivirulhatnak. A Skorpió ugyanakkor jó tükre lehet a Szűz lista és rendmániájának, míg egy Halak az érzékenységével egészítheti ki a Szűz gyakorlatiasságát. Ezzel ellentétben a spontán Nyilas vagy Ikrek hamar beleunnának a Szűz racionális világába.

Folytatjuk!