Kiszel Tündét külföldön is ostromolják a férfiak
2022-08-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kiszel Tünde minden évben elutazik egy pihentető nyaralásra lányával és nővérével. Idén is sort kerítettek a közös programra, ám a férfi rajongók tábora állítólag még ott is utolérte őt.

Tünde idén is nagyon szép helyeken nyaralt, Horvátország után Szardíniát vette célba, úgy tűnik, hogy ott is osztatlan sikert aratott a szőke díva dekoratív megjelenése.

„Minden évben van egy ilyen nyaralás, ahova én, Donatella és a nővérem együtt elmegyünk. Imádunk a tengerben fürdeni” – kezdte Tünde a Mokka műsorában.

Kiszel Tünde általában az aktív pihenést választja, szívesen kirándul a nyaralásokon. Elárulta, hogy imádja a meglepetéseket egy-egy utazás során, ám valószínűleg a férfiak rajongótábora nem volt újdonság a számára, hiszen már biztosan hozzá van szokva ahhoz, hogy megszólítják akár egy vakáció során is. 

„Általában megtalálnak a rajongók. Olyan örömmel jönnek oda, ez a szeretet jele! Hódolók mindig vannak!” – mondta Tünde, aki azt is elárulta, hogy nagyon szívesen készít képeket az emberekkel, sőt kifejezetten örül neki, ha felismerik az utcán. Műsorvezetői kérdésre válaszolva pedig azt is elárulta, hogy férfiak is szép számmal udvarolnak neki külföldön is.Forrás: Blikk